65 de locuri noi de parcare în Sectorul 1. Clotilde Armand: Solicitarea noastră de a primi parcarea Podul Basarab de la Primăria Capitalei a fost aprobată

08 aug. 2022
1706 Afișari
65 de locuri noi de parcare în Sectorul 1. Clotilde Armand: Solicitarea noastră de a primi parcarea Podul Basarab de la Primăria Capitalei a fost aprobată
65 de locuri noi de parcare în Sectorul 1. Clotilde Armand: Solicitarea noastră de a primi parcarea Podul Basarab de la Primăria Capitalei a fost aprobată. Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

După ce a stat în paragină mai bine de 10 ani, parcarea de sub Podul Basarab va fi deschisă. În Sectorul 1 vor apărea 65 de locuri noi de parcare, anunță Clotilde Armand.

65 de locuri noi de parcare în Sectorul 1

„Solicitarea noastră de a primi parcarea Podul Basarab de la Primăria Capitalei a fost aprobată astăzi în ședința Consiliului General al Municipiului București”, anunță Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1.

După ce a stat în paragină mai bine de 10 ani de zile, PS1 urmează să deschidă parcarea de sub Podul Basarab: bucureștenii vor avea la dispoziție 65 de noi locuri de parcare în Sectorul 1.

„Deși consilierii generali PNL au încercat de mai multe ori să blocheze demersul nostru fără nici o explicație mă bucur că au înțeles necesitatea proiectului pentru care m-am luptat de foarte mult timp”, spune Clotilde Armand, luni, într-o postare pe Facebook.

PMB și-a dat acordul

Clotilde Armand a obținut, la începutul anului 2022, toate avizele pentru deschiderea parcării și mai avea nevoie doar de acordul din partea Primăriei Municipiului București.

Potrivit proiectului de hotărâre adoptat în ședința CGMB de luni, 8 august, parcarea supraetajată va fi predată în termen de 60 de zile din momentul în care intră în vigoare prezenta hotărâre, transmite Primarul Sectorului 1.

În ședința precedentă, Consiliul General al Municipiului București a respins acest proiect de hotărâre, iar edilul Clotilde Armand a făcut apel la bucureștenii care locuiesc în zona Nicolae Titulescu – Banu Manta să o susţină în demersul pentru deschiderea parcării de sub Podul Basarab, ce este închisă de mai bine de 10 ani:

„Acum, fac un apel la cetățeni și îi rog pe rezidenții din zonă podului Basarab care așteaptă de ani de zile să fie deschisă parcarea să vină alături de mine la următoarea ședință de la PMB ca să vadă cu ochii lor ipocrizia și cinismul consilierilor care ne blochează proiectele comunității”, declara la data de 1 august Clotilde Armand pe Facebook.

Cookies