65 de blocuri din Sectorul 3 rămân fără apă caldă

de:
06 sept. 2011
0 Afișari
65 de blocuri din Sectorul 3 rămân fără apă caldă

În acest sens este necesară sistarea furnizării de energie termică pentru apă caldă către un număr de aproximativ 65 de blocuri situate în zona de influenţă a reţelelor pe care se execută lucrarea. Blocurile afectate sunt situate în perimetrul descris de arterele Bd. Liviu Rebreanu, Bd. Camil Ressu, Str. Baba Novac, Cal. Dudeşti, Str. Câmpia Libertăţii, Str. Reconstrucţiei, Str. Papiu Ilarian, Str. Stejarului, Str. Complexului, Str. Gruiu, Str. Eufrosina Popescu.

Întreruperea serviciilor a fost operată începând cu această dimineaţă şi se estimează că intervenţia va fi încheiată în cursul zilei de joi, 08 septembrie, ora 22.00.

R.A.D.E.T. Bucureşti adresează scuze consumatorilor afectaţi pentru disconfortul provocat.

Echipele de intervenţie vor face eforturi pentru a încheia intervenţia în cel mai scurt timp posibil şi vor proceda la reluarea treptată a furnizării către consumatori, pe măsură ce lucrarea va avansa, în funcţie de posibilităţile tehnice.

Informaţii privind evoluţia lucrărilor pot fi obţinute apelând gratuit şi din orice reţea Dispeceratul de Urgenţă Telverde al R.A.D.E.T. Bucureşti – 0800.820.002.

Cookies