ARHIVA B365

1.000 de persoane au participat la „Marşul tăcerii #Colectiv”, în memoria celor 32 de victime

Marsul Tacerii a fost organizat, vineri seara, in memoria victimelor din clubul Colectiv. Aproximativ 600 de persoane s-au adunat in parcul din Piata Unirii si au plecat spre clubul Colectiv, intr-un mars al tacerii, la o saptamana dupa incendiul in urma caruia si-au pierdut viata 32 de persoane, informeaza Mediafax, citat de HotNews.ro. Ulterior, numarul celor care au participat la mars a crescut la aproximativ 1.000. Si dupa ora 23.00 inca mai veneau oameni la clubul Colectiv sa depuna flori si lumanari, in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie.

Participantii la eveniment au ajuns la Colectiv, intr-o liniste desavarsita. Ajunsi la locul tragediei, oamenii au depus candelele aprinse in locul special creat in fata clubului Colectiv, in care s-a produs incendiul in seara de 30 octombrie si in urma caruia au murit 32 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti.

Potrivit Digi 24, in fata clubului Colectiv au fost aduse fotografiile celor 32 de victime, dar si o fotografie a lui Bogdan Gigina, politistul de la Rutiera mort pe 20 octombrie, in timp ce facea parte din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Conform sursei citate, oamenii care au adus imaginile respective la Colectiv spun ca cei 33 au reusit sa-i scoata in strada pe romani si sa ceara schimbarea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button