FIT CITY

Sute de litri de lapte stricat sau îndoit cu apă, de vânzare în Capitală VEZI UNDE

Peste 600 de litri de lapte stricat şi îndoit cu apă au confiscat poliţiştii locali din Sectorul 2 în urma mai multor razii efectuate în zonele pieţelor Obor şi Delfinului din Capitală.

În ultima săptămână, nouă vânzători ambulanţi au primit sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.500 de lei.

„Mai multe persoane au fost identificate de angajaţii Primăriei Sectorului 2 că vindeau în condiţii improprii lapte şi brânză direct de pe carosabil, ignorând total măsurile elementare de igienă şi punând în pericol sănătatea consumatorilor. Nu mică le-a fost mirarea cadrelor de poliţie care au constatat că întreaga marfă era alterată din cauza temperaturilor ridicate din ultimele zile, precum şi a modului defectuos de păstrare şi, mai mult, era contrafăcută pentru a aduce câştiguri suplimentare vânzătorilor de ocazie”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 2.

Împotriva celor găsiţi vinovaţi s-a dispus măsura confiscării produselor şi distrugerii lor, dar şi acordarea de amenzi în cuantum de 1.500 de lei pentru fiecare persoană în parte.

Bucureştenii sunt sfătuiţi să fie atenţi când cumpără produse perisabile, achiziţia urmând să fie făcută numai din locuri autorizate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button