60 de jandarmi la meciul F.C. VIITORUL – F.C. Brașov de sâmbătă, 23 mai 2015

de:
22 mai 2015
0 Afișari
60 de jandarmi la meciul F.C. VIITORUL - F.C. Brașov de sâmbătă, 23 mai 2015

F.C. VIITORUL – F.C. BRAȘOV, sâmbătă, 23 mai 2015

Aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei, vor asigura condiţiile de siguranță pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului cât şi pe traseele de afluire/defluire, informează autoritățile.

Jandarmeria invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Accesul publicului în stadion va fi permis începând cu ora 1700.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Brigada Specială de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

F.C. VIITORUL – F.C. BRAȘOV, sâmbătă, 23 mai 2015

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Cookies