6 tipuri de buchete de flori care transmit un mesaj important in locul tau!

09 nov. 2020
69 Afișari
6 tipuri de buchete de flori care transmit un mesaj important in locul tau!

Uneori, florile pot transmite mai multe decat pot in realitate cuvintele si sunt situatii in care un buchet de flori poate salva o situatie si poate modifica atmosfera dintr-o incapere. Prin urmare, Buchetto prezinta tipuri de buchete cu flori care pot sa vorbeasca in locul expeditorului. Deoarece exista florarii online, chiar si in perioada pandemiei, emotia florilor nu ar trebui sa lipseasca din viata niciunei persoane.

Buchete de flori de toamna

Crizantemele pot face buchete de flori de toamna foarte interesante si sunt unele dintre cele mai versatile flori, deoarece sunt disponibile intr-o gama variata de culori. Toamna este anotimpul in care crizantemele miros, chiar daca ele pot fi gasite pe tot parcursul anului, ceea ce inseamna ca in aceasta perioada pot umple incaperile cu o aroma specifica, de sezon. Un buchet de crizanteme de la floraria Buchetto este perfect pentru a transmite sentimente precum respectul, aprecierea si prietenia. In functie de culori pot transmite sentimente mixte si complexe.

Un buchet de lalele

Lalelele sunt disponibile in general primavara, chiar daca pot fi comandate tot anul datorita faptului ca se cresc in sere. Primavara, lalelele sunt un simbol al regenerarii si pot exprima totodata si inocenta persoanei careia ii sunt daruite, frumusetea exterioara si frumusetea interioara. Aceste flori au un colorit variat, iar cei care au intrat primavara intr-o florarie cu siguranta au observat cat de fericiti au plecat din florarii datorita culorilor.

Buchete de trandafiri

Trandafirii sunt de cele mai multe ori daruiti pentru a transmite sentimente de dragoste pentru a cuceri doamnele. De asemenea sunt utilizati si in alte momente importante cum ar fi dupa conflicte sau disensiuni intre parteneri. Trandafirii sunt disponibili in diverse forme si dimensiuni, in culori variate si pot chiar sa fie gasiti si criogenati pentru un cadou special.

Buchete de orhidee

Inca din cele mai vechi timpuri orhideea este asociata si cu fertilitatea, sexualitatea si virilitatea. Orhideea se gaseste in forme si dimensiuni variate. Toate insa vin cu o frumusete delicata si cu un rafinament aparte, lux si mister. Orhideea simbolizeaza eleganta si frumusete, insa culorile particulare pot sa modifice mesajul final.

Orhideea albastra este un simbol al elegantei si exclusivitatii, orhideea rosie este ideala pentru curaj si putere, orhideea roz este perfecta pentru feminitate si nevinovatie, orhideea alba transmite puritate, eleganta, inocenta si frumusete iar orhideea vilet este o floare care transmite respect si admiratie.

Un buchet de cale

Calele sunt alegeri facute de foarte multe mirese pentru ca in credinta populara acestea aduc noroc in casatorie. Calele sunt buchete elegante ce pot fi disponibile in diferite culori si se va tine cont de faptul ca fiecare culoare de cala are si o semnificatie speciala.

Calele albe semnifica nevinovatie si puritate, calele galbene semnifica recunostinta, calele roz sunt relevante pentru romantism si apreciere, calele negre sunt oferite pentru mister si eleganta, iar calele rosii transmit curaj si frumusete.

Buchete de bujori

Bujorii sunt foarte bine cunoscuti pentru modul in care transmit anumite valori si idei cum ar fi bogatia, onoarea, dragostea sau frumusetea. Floarea aceasta este o emblema oficiala a Chinei si are un rol foarte important in numeroase sarbatori si traditii. Bujorii se pot gasi intr-o gama foarte larga de culori, nuantele avand o semnificatie aparte.

Cookies