6 tineri cu mașina plină de substanțe interzise, în apropierea unui club din București. Polițișii spun că au găsit capsule, medicamente și vape-uri suspecte

02 oct. 2023
437 Afișari
6 tineri cu mașina plină de substanțe interzise, în apropierea unui club din București. Polițișii spun că au găsit capsule, medicamente și vape-uri suspecte
6 tineri cu mașina plină de substanțe interzise, în apropierea unui club din București. Polițișii spun că au găsit capsule, medicamente și vape-uri suspecte. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Șase persoane au fost conduse la audieri, după ce polițiștii au găsit asupra lor mai multe substanțe, susceptibile a fi interzise.

Persoanele se aflau în apropierea unui club din București

Pe data de 1 octombrie 2023, polițiștii au observat 6 persoane care stăteau în apropierea unui club din București. Patru dintre ele erau în mașină, iar celelalte două afară. Persoanele respective aveau un comportament ciudat, ce a atras atenția autorităților.

La data de 1 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 18 Poliţie au depistat şase persoane, în timp ce aveau asupra lor mai multe substanţe, susceptibile a fi droguri. La data menţionată, în jurul orei 9.45, politişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat, în apropierea unui club în care se desfăşura un eveniment de tip «after-party», pe o stradă din Sectorul 5, un autovehicul staţionat, în care se aflau patru persoane, iar alte două persoane se aflau în exterior, al căror comportament afişat le-a atras atenţia”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Astfel, polițiștii au mers, i-au legitimat și le-au făcut câte un control corporal. Ulterior, au verificat și autovehiculul, în care au găsit 80 de tuburi de diferite dimensiuni, susceptibile a fi pline cu „funny gas”, mai multe tablete de medicamente și 14 țigări electronice de tip „vape” susceptibile de a avea în componenţă substanţe cu efect psihoactiv.

Totodată, polițiștii au găsit sumele de 5.400 de lei și 200 de euro, a căror proveniență este necunoscută.

Cele șase persoane au fost conduse la audieri

Cele șase persoane aveau vârste cuprinse între 20 și 37 de ani. Acestea au fost conduse la audieri, în vederea efectuării cercetărilor și a luării măsurilor legale ce se impun.

Polițiștii au ridicat toate substanțele găsite asupra tinerilor, iar cazul urmează să fie preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, se mai arată în comunicatul transmis de polițiști.

Te-ar putea interesa și:

Cookies