6 noi pasaje pietonale subterane de pe DN-urile din regiunea București-Ilfov și un mic pas înainte. Scrioșteanu: Au contracte pentru studii de fezabilitate. Unde vor fi

25 apr. 2024
4374 afișări
6 noi pasaje pietonale subterane de pe DN-urile din regiunea București-Ilfov și un mic pas înainte. Scrioșteanu: Au contracte pentru studii de fezabilitate. Unde vor fi
6 noi pasaje pietonale subterane de pe DN-urile din regiunea București-Ilfov și un mic pas înainte. Scrioșteanu: Au contracte pentru studii de fezabilitate. Unde vor fi. Sursa foto: Facebook/ Irinel Ionel Scrioșteanu

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor anunță că au fost desemnați câștigătorii pentru 6 noi pasaje pietonale subterane din regiunea București-Ilfov. Câștigătorii urmează să elaboreze studiile de fezabilitate și proiectele pentru autorizarea lucrărilor de construire.

Pas înainte pentru 6 noi pasaje pietonale subterane din București-Ilfov

6 noi pasaje pietonale subterane pe DN-urile din regiunea București-Ilfov au câștigător, anunță Irinel Ionel Scrioșteanu pe Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor ne anunță că au fost desemnați câștigătorii pentru 6 pasaje pietonale subterane în județul Ilfov, iar aceștia vor elabora Studiul de Fezabilitate și Proiectul pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru următoarele:

Snagov

Va fi amenajat un pasaj pietonal subteran DN 1 (km 28+730) la intersecție cu DJ 101B km 12+100 (intersecție cu Periș), în localitatea Tâncăbești din Ilfov.

Câștigător este TQM MANAGEMENT SRL, iar contractul valorează 308.000 lei, fără TVA.

Popești-Leordeni

Va fi amenajat un pasaj pietonal subteran pe DN 4 (km 8+929), în zona Primăriei.

Câștigător este TQM MANAGEMENT SRL, cu o valoare de 308.000 lei, fără TVA.

Jilava

Va fi amenajat un pasaj pietonal subteran pe DN 5 (km 8+700) – Cartierul Grădinița, stația de autobuz Nicolae Bălcescu.

Un alt pasaj pietonal subteran va fi amenajat pe DN 5 (km 9+800), în dreptul parcării Arteca.

Și un alt pasaj pietonal subteran va fi amenajat pe DN 5 (km 12+600), în zona fabricii de pâine și patiserie Koksal, deservind zona industrială și cartierul situat între strada Stadionului și Râul Sabar.

Câștigător LIKE CONSULTING SRL, cu o valoare de 302.000 lei, fără TVA.

Bragadiru

Amenajare pasaj pietonal subteran pe DN 6, în zona Primăriei orașului Bragadiru din Ilfov.

Câștigător TQM MANAGEMENT SRL, cu o valoare de 308.000 lei, fără TVA.

Pasajele pietonale subterane vor fi realizate la standarde europene, scopul acestora fiind creșterea siguranței rutiere și a fluidizării traficului rutier. Totodată, vor fi echipate cu lifturi.

Finanțarea este asigurată din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Fiecare contract are o durată de 150 de zile, din care:

  • 90 de zile pentru elaborarea studiilor de fezabilitate,
  • 60 de zile pentru elaborarea Proiectelor pentru Autorizarea Lucrarilor de Construire.
Cookies