BAZAR

6 gadget-uri pe care trebuie să le ai la casa ta

1. Protejează-ți familia de otrăvirea cu monoxidul de carbon!

În fiecare an apar tot mai multe știri despre explozii produse la conductele de gaz sau despre otrăvirea cu monoxid de carbon. Pentru a avea mai multă siguranță în locuință este bine să folosești un accesoriu automatizat de avertizare timpurie a scurgerilor de gaz, a concentrației ridicate de gaz din casa ta. O soluție ar fi detectorul de gaz și de monoxid de carbon care oferă monitorizarea activă a locuinței. Când în locuință este sesizată prezența unei concentrații mici de gaz sau monoxid de carbon, detectorul sună foarte tare, pentru a avertiza persoanele din toată casa.

La fel de eficiente sunt și detectoarele de fum, astfel de alarme sună imediat chiar și la cel mai mic fum și pot trezi din somn chiar și vecinii de bloc, nu doar pe oamenii din casă. Senzorii optici de fum monitorizează transparența aerului, iar în plus pot fi și senzori de ionizare care monitorizează și compoziția aerului.

2. Cum îți poți amplifica viteza la Internet?

 

Dacă locuiești la casă, o problemă care poate să apară este semnalul slab la telefonie sau Internet. Acest lucru se produce din cauza curților interioare sau a pereților groși ai casei. De asemenea un impediment poate fi și distanța prea mare față de emițătorul operatorului. Pentru a crește viteza de Internet, calitatea convorbirilor la telefonie, se pot folosi amplificatoare semnal GSM care sunt potrivite și pentru zone rurale și urbane, pentru interiorul clădirilor, caselor sau cabanelor. Acestea îmbunătățesc serviciile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS.

3. Priza inteligentă pentru monitorizarea consumului de energie

 

Priza inteligentă wireless poate fi conectată la rețeaua Wi-Fi și astfel se poate programa prin intermediul smartphone-ului când să pornească sau să se închidă un dispozitiv electronic (televizor, frigider, mașină de spălat, etc.). Un astfel de gadget poate simula faptul că cineva este acasă, pentru că pot fi pornite dispozitivele care sunt conectate la ea, cum este de exemplu un lampadar sau o veioză dintr-o cameră. Priza inteligentă îți poate spune câtă energie consumă toate dispozitivele conectate la ea și poate fi oprită atunci când nu ești acasă printr-o aplicație instalată pe smartphone.

Are un ghid în care este explicat în detaliu modul de configurare și câteva informații cu privire la suportul tehnic. Se poate folosi în aproape orice tip de locuință, dar și în spații închiriate pentru birouri. Funcționează perfect la umiditate de 5-9% și temperaturi de 0-40 grade Celsius. Alege un astfel de dispozitiv pentru că este de calitate înaltă, poate fi programat pentru a porni și opri lumina în casă, pentru a crea aspectul că aceasta nu este goală, ci dimpotrivă că toată familia este acasă.

4. Telecomandă inteligentă wireless

 

Vrei un dispozitiv prin care să-ți poți controla televizorul prin intermediul smartphone-ului? Alege telecomanda inteligentă wireless pentru că poate controla multe dispozitive electronice din casa ta: combina muzicală, aerul condiționat, home cinema-ul sau iluminatul. Acum este foarte simplu să folosești smartpone-ul ca pe o telecomandă universală cu ajutorul acestui gadget inteligent wireless. Prin intermediul unei aplicații instalate pe telefon și prin tehnologia wireless se poate conecta telecomanda la smartphone și astfel se poate porni sau opri un dispozitiv electronic din casă, se pot face anumite schimbări pe care le realiza telecomanda simplă a acestora.

5. Senzor de deschiderea ușii sau a ferestrelor casei

 

Un astfel de senzor poate fi instalat la uși și la geamuri, se potrivește la orice locuință. Are capacitatea de a activa alarma atunci când ușa este deschisă forțat de un musafir neinvitat sau de un hoț. Dispozitivul se instalează foarte ușor și este de ajutor mai ales atunci când pleci de acasă. Are o aplicație prin care se poate identifica ce ușă este deschisă și în plus se poate înregistra numărul de închideri și de deschideri ale acesteia.

6. Camere video IP pentru supravegherea casei

 

Indiferent dacă locuiești la o casă mai mică sau la o vilă, ai nevoie de cel puțin o cameră IP prin care îți poți monitoriza locuința 24 de ore din 24. Astfel poți afla ce se întâmplă în casă chiar și atunci când nu ești acolo. Dacă se întâmplă ceva în absența ta, te uiți la înregistrare și afli totul imediat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button