ARHIVA B365

6,6 milioane euro de la stat pentru complexul de wellness Therme

„Investiția în valoare de aproximativ 29,5 milioane de euro a beneficiat de un ajutor de stat de 6,6 milioane de euro (28,8 milioane de lei), va crea cel puțin 200 de locuri de muncă și va genera contribuții la dezvoltarea regională prin plata directă de taxe și impozite la bugetul de stat și bugetele locale de aproximativ 10,4 milioane de euro până în 2020”, precizează Ministerul de Finanțe.

THERME BUCUREȘTI, în cifre: Ce dotări are THERME BUCUREȘTI, spa-ul deschis joi

THERME BUCUREȘTI: Centrul spa care se deschide joi, în Balotești, se laudă cu o zonă de tobogane de 1500 mp, mai multe piscine cu minerale, șase saune 500 de palmieri, dar și o parcare în care încap 1800 de mașini.

Proiectul Therme transformă apa geotermală captată de la o adâncime de 3.100 m, în zona comunei Balotești, județul Ilfov.

Valoarea ajutorului de stat reprezintă 13% din investiție. Complexul turistic Therme este finanțat de stat în cadrul Programului multi-anual de ajutoare de stat pentru dezvoltare regională. Alte nouă companii au primit ajutoare în valoare de circa 100 milioane euro, în cadrul aceleiași scheme de finanțare, anunță profit.ro. 

Cum arată Therme București, complexul de wellness deschis joi GALERIE FOTO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button