FIT CITY

6.000 de măști chirurgicale donate de Sectorul 6 Municipiului Suceava

„Solidaritatea este și va râmâne în permanență un reper pentru echipa administrației locale. În Sectorul 6 am asigurat din timp echipamente de protecție a angajaților din centrele sociale și am ajutat inclusiv medicii de familie și cadrele medicale din spitalele din București. Am decis să transmitem un mesaj de solidaritate și persoanelor din zonele grav afectate din țară, astfel încât am triplat numărul de măști primite de la DSU, reușind să trimitem la Suceava 6.000 de bucăți”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, într-un comunicat de presă remis la redacție.

CITEȘTE ȘI COVID-19. Peste 1.700 de apeluri, înregistrate la numărul de urgență al Primăriei Sectorului 6

Conform Dispoziției nr. 592 din 28.04.2020 privind aprobarea repartiției unor tipuri de echipamente de protecție destinate acțiunilor de intervenție în combaterea infecțiilor CoVid-19, pentru Sectorul 6 sunt distribuite, de către Departamentul pentru Situații de Urgență, un număr de 1.840 de măști chirurgicale de protecție.

Sectorul 6 al MunicipiuluiBucurești a început distribuirea gratuită a măștilor medicinale încă de la sfârșitul lunii ianuarie, către elevi și cadre didactice, prin rețeaua unităților de învățământ și către cetățeni, prin cele nouă Puncte de informare și asistență de pe raza sectorului.

Kit-uri de protecție împotriva COVID-19, oferite medicilor de familie de Primăria Sectorului 6

În urma solicitărilor primite din partea medicilor de familie, au fost livrate materiale sanitare către toți cei 152 de medici de familie, înregistrați pe raza Sectorului 6, informează primăria de sector într-un comunicat de presă remis la redacție.

„Răspundem prezent apelului dumneavoastră, pentru a vă fi sprijin permanent în tot ceea ce faceți în această perioadă grea, cu echipamente specifice, măști de protecție, materiale și soluții dezinfectante. Vă felicit pentru dedicație și vă asigur de disponibilitatea echipei administrației locale pentru a vă continua lupta de prevenție, din prima linie”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Kit-ul oferit fiecărui medic de familie din Sectorul 6 conține:
• 7 cutii cu măști de protecție
• 1 cutie de mănuși
• 2 viziere
• 1 litru dezinfectant de suprafețe
• 3 buc. săpun lichid
• 3 buc.gel de mâini
• 3 buc. șervețele umede dezinfectante.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button