Suede vin la Bucureşti

de:
05 apr. 2011
0 Afișari
Suede vin la Bucureşti

Suede este una dintre cele mai influente şi mai de succes trupe britanice de rock alternativ, pionieri ai curentului britpop alături de Blur, Oasis şi Pulp. În anul 2003, după 14 ani de carieră fulminantă, cinci albume de studio, trei compilaţii, trei DVD-uri şi 21 de single-uri, trupa Suede se destramă, iar membrii trupei se concentrează pe proiectele solo. S

Solistul şi liderul Brett Anderson formează trupă The Tears împreună cu fostul coleg Bernard Butler cu care a scos un album în 2005, după care lansează trei albume solo. În 2007 Anderson a cântat la Bucureşti în deschiderea concertului formaţiei Muse, interpretând atât piese lansate ca artist solo, cât şi hituri Suede, precum „Beautiful Ones” sau „Everything Will Flow”.
Hituri precum „Animal Nitrate”, „The Wild Ones”, „Trash”, „Saturday Night”, „She’s In Fashion” sau „Lazy” vor putea fi fredonate live alături de Suede în concertul din 4 iunie de la Arenele Romane.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online la Eventim.ro şi pot fi procurate la următoarele categorii de preţ în funcţie de poziţia în arenă: 100, 130 şi 150 lei până la data de 17 aprilie; 130, 160 şi 180 lei în perioada 18 aprilie -4 iunie 2011.

Cookies