Elena Udrea a lansat pe blog Bucureştiometrul, un chestionar legat de problemele Capitalei

de:
03 apr. 2011
0 Afișari
Elena Udrea a lansat pe blog Bucureştiometrul, un chestionar legat de problemele Capitalei

Udrea a menţionat că a lansat acest instrument pentru a afla care a sunt principalele probleme ale Capitalei, în viziunea bucureştenilor. Ministrul a insistat că acest anunţ nu înseamnă că va candida la Primăria Generală. Aceasta a mai precizat că problemele vor fi pe agenda candidatului PD-L la Primăria Generală şi în atenţia consilierilor locali.

Udrea a mai menţionat că „proiectul are o finalitate clară si practică”, iar problemele se vor soluţiona prin integrarea lor în proiectul de lege pe care il susţine, Legea Capitalei. „Cred că bucureştenii s-au săturat de cai verzi tropăind pe autostrăzi suspendate, de „investiţii” de zeci de milioane de euro în floricele şi de alte promisiuni aiuritoare, care nu au nimic în comun cu nevoile lor de zi cu zi. Legea Capitalei nu reprezintă doar gândirea noastră politică pentru Bucureştiul de azi, ci e un demers absolut necesar mai ales pentru Bucureştiul anului 2020, când eu, una, sper să trăiesc intr-o capitală europeană adevarată. Este nevoie de viziune pe termen mediu şi lung, nu doar pe patru ani, cât este ”termenul de valabilitate” obişnuit pentru un primar”, scrie Elena Udrea pe blog.

Ministrul a menţionat că o capitală europeană are nevoie de strategii clare privind traficul auto, transportul în comun, problemele de urbanism, corupţia din primăriile de sector, lipsa locurilor de parcare sau câinii comunitari, chestiuni care se răgesc şi în Bucureştiometrul de pe blogul său.

Cookies