LA MINE-N CARTIER

54% dintre locuitorii Sectorului 4 se simt în siguranţă în zona în care locuiesc

Cifrele arată că în Sectorul 4, rata infracționalității este una scăzută. Astfel, dintre cele 860 de persoane chestionate, mai mult de jumătate au declarat că nu au avut probleme cu actele de vandalism de pe străzi sau cu furturile din mașini și locuințe.

La întrebarea „Cât de grave sunt, în zona în care locuiți, următoarele probleme…”, 65% din respondenți au susținut că nu sunt o problemă actele de vandalism, în timp ce 61% dintre cetățenii chestionați au declarat că furturile din mașini nu sunt o practică des întâlnită pe străzile Sectorului 4. De asemenea, un procent majoritar dintre respondenți au susținut că nu au probleme nici în ceea ce privește violența în zonele în care locuiesc, fie că vorbim despre vecinii care fac scandal (70%) sau despre conflictele cu persoane de altă etnie (73%). Un lucru îmbucurător este și procentul (62%) celor care nu au întâlnit situații de trafic sau de consum de droguri.

Am susținut tot timpul că pentru mine, ca primar al Sectorului 4, siguranța cetățeanului reprezintă prioritatea zero. Măsurile pe care le-am luat până acum s-au dovedit eficiente, astfel că 54% dintre locuitorii Sectorului 4 se declară ca fiind în siguranță. Voi continua să-mi canalizez eforturile pentru a menține ridicat gradul de securitate al cetățenilor, prin sporirea numărului de echipaje ale Poliției Locale în zonele aglomerate, precum și în proximitatea unităților de învățământ„, declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button