500 de noi locuri de muncă în Capitală

de:
30 dec. 2010
0 Afișari
500 de noi locuri de muncă în Capitală

Bucureştenii care se află în căutarea unui job pot consulta oferta disponibilă la AMOFM până pe data de 3 Ianuarie 2011. Firmele din Capitală au anunţat că pun la bătaie 228 locuri de muncă pentru muncitori calificaţi, 12 pentru cei necalificaţi şi câte 161, respectiv 106 pentru persoanele cu studii medii şi superioare.

Din posturile de muncitori calificaţi, 70 sunt adresate confecţionerilor-asamblorilor de articole din textile şi 95 pentru operatorii confecţioneri în industria îmbrăcămintei din ţesături. La acestea se adaugă cinci posturi de guvernantă, şase de îngrijitori la domiciliu şi cinci de lăcătuş construcţii.

În cazul muncitorilor necalificaţi, majoritatea ofertelor se adresează celor care vor să lucreue ca paznic sau femeie de serviciu.

Persoanelor cu studii medii li se oferă job-uri de agenţi de securitate – 71, agenţi de asigurări – 39 locuri, agenţi de intervenţie pază şi ordine – 20 şi tehnicieni de protecţia muncii – 16.

Bucureştenii cu studii superioare au de ales, în cea mai mare parte, din locuri de muncă în domeniul vânzărilor de asigurări – 63 posturi sau ca inspectori coordonatori de asigurări – 22 job-uri.

Pentru relaţii suplimentare privind posturile vacante, cei interesaţi se pot adresa unităţilor locale ale AMOFM, în funcţie de domiciliu:

Agenţia Locală – Sector 1 – str.Spătarul Preda nr.12

Agenţia Locală – Sector 2 – str.Spătarul Preda nr.12,corp A

Agenţia Locală – Sector 3 – str.Tăbăcarilor nr.20

Agenţia Locală – Sector 4 – şos. Spătarul Preda nr.12,corp A

Agenţia Locală – Sector 5 – bd.Pieptănari nr.64

Agenţia Locală – Sector 6 – bd. Timişoara nr. 59

Cookies