ȘTIRI

500 de bucureșteni au donat jucării în cadrul campaniei „Dăruim din suflet de Crăciun”

„Este al zecelea an consecutiv în care inițiem acest demers umanitar, iar oameni cu suflet bun din Sectorul 6 și din toată Capitala ne sprijină. Mă bucur să văd că au răspuns apelului lansat din suflet pentru suflet și că aproape 500 de persoane au donat deja jucării, haine și rechizite școlare la corturile special amplasate în acest sens. Și copiii mai necăjiți trebuie să se bucure, ca toți ceilalți de vârsta lor, de magia sărbătorilor de iarnă”, a declarat Ștefan Florescu, președintele Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”.

Campania umanitară, iniţiată de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, se va desfăşura până în Ajunul Crăciunului.

În toată această perioadă, se vor strânge jucării, dar şi rechizite şcolare care vor fi ulterior donate copiilor care provin din familii defavorizate din Sectorul 6, a anuţat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei. 

Persoanele care doresc să îi ajute pe copiii nevoiaşi din Sectorul 6 în preajma sărbătorilor pot face donaţii la corturile special amplasate de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet” în 10 locaţii, respectiv Bdul Constructorilor – intersecţie Calea Crângaşi, Piaţa Crângaşi, b-dul Ghencea – intersecţie cu strada Vlădeasa, str. Drumul Taberei – intersecţie cu strada Braşov, str. Drumul Taberei vis a vis de Billa, b-dul Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor, b-dul Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului, b-dul Iuliu Maniu – la intrarea în Parcul Păcii, b-dul Timişoara – intersecţie cu str. Braşov.

CITEŞTE ŞI Creşă, grădiniţă şi şcoală noi în cartierul ANL „Brâncuşi”. A început campania „UNIŢI RIDICĂM ŞCOALA”

Campanie de strângere de rechizite, la început de an şcolar

Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet” a mai iniţiat o campanie similară şi în toamna acestui an, la începutul anului şcolar, campanie de strângere de rechizite pentru copiii din familii cu venituri reduse. În cadrul campaniei „Dăruim din suflet pentru suflet”, 250 de copii din Sectorul 6 au primit rechizite şcolare de la Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”. 

„Peste 250 de copiii din Sectorul 6 au păşit în noul an şcolar având ghiozdane şi tot ceea ce le face trebuinţă pentru desfăşurarea în bune condiţii a procesului educaţional. Zecilor de copii cuprinşi în programele sociale ale Fundaţiei Din Suflet Pentru Suflet li se adaugă cei din cartierele Giuleşti şi Giuleşti Sârbi. Pentru toţi aceşti micuţi, cu care soarta nu a fost tocmai generoasă, am reuşit să dăm o şansă la educaţie şi să sădim un zâmbet acolo unde aproape că se pierduse speranţa!”, a declarat atunci Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”. 

Campania umanitară a avut drept scop ca elevii care provin din familii defavorizate, și nu au banii necesari pentru a-și pregăti ghiozdanul de școală, să fie sprijiniţi de Fundația „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ștefan Florescu. Demersul acestuia a fost susţinut şi de zeci de bucureşteni care au venit să doneze cărţi şi caiete la corturile special amplasate în Sectorul 6 în acest sens.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button