50 milioane de lei, venituri la Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii, în acest an

de:
24 aug. 2015
0 Afișari
50 milioane de lei, venituri la Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii, în acest an

Creşterea contribuţiei a fost aprobată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) în luna aprilie a acestui an, însă se va aplica pentru contractele RCA încheiate de la 1 ianurie 2015. FPVS a raportat anul trecut venituri din vărsămintele membrilor, principala sursă de încasări a instituţiei, de 25 milioane de lei, însă veniturile totale au fost cu 5 milioane de lei mai mari, informează Ziarul Financiar. 

Ce despăgubire poți primi și cum, dacă ești victima unui accident. Limita -5 milioane de euro 

Cei care ajung să fie victime ale accidentelor rutiere sau familiile celor care îşi pierd viaţa în accidentele rutiere pot fi despăgubite de companiile de asigurări. Limita maximă acoperită de RCA este de cinci milioane, dar, fără sprijin din partea justiției, victimele primesc doar mărunțiș.

FPVS a înregistrat venituri în creştere cu 20% anul trecut faţă de în urmă cu un an, potrivit ASF. Pe de altă parte, Fondul a plătit victimelor accidentelor de circulaţie cu autori necunoscuţi sau provocate de autovehicule neasigurate prin poliţe RCA despăgubiri de 30 de milioane de lei. FPVS este o asociaţie a asigurătorilor locali care despăgubeşte victimele accidentelor de circulaţie cu autori necunoscuţi sau provocate de autovehicule neasigurate prin poliţe auto obligatorii.

Cookies