DOSAR COLECTIV. 50 de persoane rănite uşor la Club Colectiv vor daune de la vinovaţi

de:
10 nov. 2015
0 afișări
DOSAR COLECTIV. 50 de persoane rănite uşor la Club Colectiv vor daune de la vinovaţi

DOSAR COLECTIV. 50 de persoane s-au constituit părţi civile în viitorul proces şi vor cere despăgubiri materiale. Acestora li se adaugă victimele care se află încă pe patul de spital şi cele decedate.

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 48 de morţi. Un alt rănit a murit marţi dimineaţă

DOSAR COLECTIV. Un tanar ranit grav in incendiul din clubul Colectiv, care fusese transferat saptamana trecuta la un spital din Birmingham, a murit marti dimineata, bilantul in urma tragediei urcand la 48 de morţi. Tudor Golu avea 28 de ani şi era chitaristul formaţiei Axial Lead.

Multe dintre bunurile celor din club au fost găsite de pompieri după stingerea incendiului.

Patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Minc rămân în arest preventiv. 

DOSAR COLECTIV. La audieri a ajuns, marţi, unul dintre barmanii clubului, iar poliţiştii vor să afle, printre altele, condiţiile în care era angajat, dacă avea forme legale de muncă.

DOSAR COLECTIV. Parchetul General instrumentează un dosar în care sunt cercetate condiţiile în care a izbucnit incendiul, în timp ce Direcţia Naţională Anticorupţie a deschis un dosar pentru abuz în serviciu pentru fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone şi cele două angajate ale primăriei, informează romaniatv.net. 

Angajaţii ISU care au verificat clubul Colectiv, ARESTAŢI. Referatul DNA

DOSAR COLECTIV. Ofiţerul ISU Antonina Radu va fi plasată în arest la domiciliu, iar George Matei Petrică va fi arestat preventiv, a decis Tribunalul Militar marţi, informează Realitatea Tv. Ofiţerii ISU s-au oferit să îi ajute pe patronii de la Colectiv cu intocmirea dosarului PSI şi chiar le-a spus că „Nu are cine sa vina in control, noi suntem de la pompieri”, se arată în referatul DNA.

Cookies