LA MINE-N CARTIER

50 de locuri special amenajate, în pieţele din Sectorul 4, pentru comercializarea pepenilor

Astfel, pentru perioada 1 iulie – 31 august a.c., Administrația Piețelor Sector 4 a amenajat un total de 50 de spații destinate comercializării pepenilor direct de la producători, după cum urmează: 25 de locații în Piața Sudului, 15 locații în Piața Progresul, 8 locații în Piața Apărătorii Patriei și 2 locații în Piața Covasna.

Producătorii, veniți din zone renumite pentru cultivarea lubenițelor – Dăbuleni, jud. Dolj, Budești, jud. Călărași, Amara, jud. Ialomița, Brânceni, jud. Teleorman, Roșova, jud. Constanța și Scutelnici, jud. Buzău, au obținut avizul pentru a vinde pepenii în aceste locații, depunând la Administrația Piețelor Sector 4 un dosar cu următoarele documente: cerere tip; certificatul de producător vizat de primăria din localitatea de proveniență a producătorului; copie după și/sau buletinul de identitate.

„Pentru practicarea unui comerț civilizat și pentru respectarea normelor de salubrizare, fiecare locație a fost dotată cu recipiente de colectare a deșeurilor rezultate în urma desfășurării acestei activități.

Comercianții care nu vor respecta zonarea impusă de Autoritatea Locală Sector 4 și vor încerca să vândă pepenii în alte locuri neautorizate, riscă să fie sancționați de către Poliția Locală Sector 4.

Reamintim cetățenilor Sectorului 4 că în toate piețele care sunt în administrarea Direcției de Administrare a Piețelor Sector 4 există CÂNTARUL CETĂȚEANULUI, astfel încât ei pot verifica corectitudinea cu care sunt serviți de comercianți”, mai anunţă Primăria Sectorului 4, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button