50 de bănci noi, instalate în Parcul Carol I din București. ALPAB face apel la vizitatori: vă rugăm să protejați mobilierul și să mențineți curățenia

23 feb. 2024
3338 Afișari
50 de bănci noi, instalate în Parcul Carol I din București. ALPAB face apel la vizitatori: vă rugăm să protejați mobilierul și să mențineți curățenia
50 de bănci noi, instalate în Parcul Carol I din București. ALPAB face apel la vizitatori: vă rugăm să protejați mobilierul și să mențineți curățenia | Sursa foto: Facebook - ALPAB

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București anunță că 50 de bănci au fost instalate în Parcul Carol I.

50 de bănci au fost instalate în Parcul Carol I

Pe la începutul lunii februarie, Nicorel Nicorescu, Consilier General PMB, îi informa pe bucureșteni cu privire la faptul că urmează să se instaleze bănci în parcurile Carol, Cișmigiu și Herăstrău, înlocuite fiind cele degradate și rupte.

Astăzi, angajați ai ALPAB au instalat 50 de bănci în Parcul Carol, anunță Administrația pe pagina de Facebook.

🌳Dacă v-ați întâlnit cu colegii noștri în Parcul Carol I ați aflat deja că ne-am extins facilitățile pentru confortul cetățenilor!

Am instalat 50 de bănci noi de-a lungul aleii cu dale, pentru că ne dorim să vă oferim un spațiu relaxant și plăcut în mijlocul naturii. Iar cu colegii noștri urmează să vă tot întâlniți în zilele următoare, pentru că înlocuim mobilierul urban deteriorat și completăm unde e nevoie.

Totodată, ALPAB îi roagă pe vizitatori să nu deterioreze noul mobilier din parc și să nu arunce gunoi pe lângă bănci.

Pentru a ne putea bucura cât mai mult timp de mobilierul urban, vă rugăm să aveți grijă de aceste bănci 👉fiecare gest de respect și responsabilitate contribuie la menținerea frumuseții parcului nostru pentru toți vizitatorii.

Vă rugăm să nu aruncați gunoiul pe sau lângă bănci și să evitați deteriorarea lor. Să lucrăm împreună pentru a menține acest spațiu frumos și primitor pentru toată lumea!

ALPAB a montat, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, 200 bănci pe Bulevardul Unirii, între Piața Constituției și Piața Unirii, anunța atunci Nicorel Nicorescu, Consilier General al PMB, pe pagina de Facebook.

Acestea nu au spătar pentru că zona este una de tranzit, explică Nicorescu.

În total vor fi montate aproximativ 1.500 bănci noi în locurile în care cele vechi erau distruse sau într-o stare precară.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies