50 Cent cântă la București, la Summer in the City 2024. „In Da Club” și „Candy Shop” se vor auzi pe scena de la Romaero

11 iun. 2024
674 afișări
50 Cent cântă la București, la Summer in the City 2024. „In Da Club” și „Candy Shop” se vor auzi pe scena de la Romaero
50 Cent cântă la București, la Summer in the City 2024. „In Da Club” și „Candy Shop” se vor auzi pe scena de la Romaero. Sursa foto: Agerpres

Rapperul american 50 Cent, vedetă internațională a muzicii, cunoscut pentru hit-uri precum „In Da Club” sau „Candy Shop”, va veni la București pentru a cânta la Summer in the City, evenimentul care va avea loc pe 18 august la Romaero. Artistul desfășoară în prezent turneul „The Final Lap Tour”, concertul din București făcând parte din cele 103 spectacole pregătite de acesta.

50 Cent, artistul american cunoscut pentru cariera sa îndelungată în muzica hip-hop și pentru melodii precum „In Da Club”, „Candy Shop”, „Just a Lil Bit”, va fi atracția principală a Summer in the City, evenimentul muzical ce va avea loc pe 18 august la Romaero, în nordul Capitalei.

50 Cent vine la București, la Summer in the City, pe 18 august

Alături de 50 Cent, pe scenă vor urca și artiști locali consacrați din lumea hip-hop-ului, precum Puya, căruia i se vor adăuga și alți artiști cunoscuți și îndrăgiți în București și toată țara.

Concertul de la București este inclus în „The Final Lap Tour”, turneul realizat de 50 Cent, care însumează 103 spectacole în 35 de țări. Turneul a început în America de Nord și continuă în Europa și Australia, și însumează peste un milion de bilete vândute la nivel global.

„Născut în Queens, New York, Curtis Jackson şi-a început cariera muzicală în 1996, în anul 2000 înregistrând albumul de debut „Power of the Dollar” împreună cu casa de discuri Columbia Records.

În 2002, melodia „Guess Who’s Back” a fost descoperită de celebrul Eminem, cu care a colaborat la compania Shady Records. De-a lungul timpului, 50 Cent a mai colaborat cu mari nume din industrie, precum Timbeland şi Justin Timberlake.

Un an mai târziu a lansat albumul „Get Rich or Die Tryin”, iar marea lovitură muzicală a fost single-ul „In da club”, premiat cu nouă discuri de platină de Recording Industry Association of America. În acelaşi an, el şi-a lansat propria casă de discuri G-Unit Records.

Cel de-al doilea album, The Massacre, lansat în 2005, a cunoscut un succes fulminant prin melodia „Candy Shop”. Au urmat mai multe albume cu sound comercial, precum „Curtis” (2007), „Before I Self Destruct” (2009), „Animal Ambition” (2014).

De-a lungul timpului, 50 Cent a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial, primind numeroase premii.

A lansat Fundaţia G-Unity, pentru a sprijini programele care promovează abilităţile sociale şi de leadership ale tinerilor şi a devenit autor de cărţi motivaţionale, lansând volumele: „The 50th Law”, „Hustle Harder, Hustle Smarter” şi „From Pieces to Weight: Once Upon…”

Din 2014, 50 Cent a înfiinţat G-Unit Films and Television Inc.

În 2016, 50 Cent a primit o stea pe The Hollywood Walk of Fame şi a fost recompensat cu un premiu NAACP pentru cel mai bun regizor într-un serial dramă.”, au transmis organizatorii, conform Agerpres.

Biletele la Summer in the City 2024 vor fi disponibile pe platformele Entertix și IaBilet.

Sam Smith trebuia să cânte la Summer in the City 2023, însă nu a mai participat

Artistul britanic Sam Smith trebuia să cânte în Piața Constituției, la ediția Summer in the City din 2023, însă artistul a anunțat organizatorii că nu va onora contractul cu circa 3 săptămâni înainte de eveniment. Artistul își anulase la acea vreme mai multe opriri din turneul său european „Gloria”.

CITEȘTE ȘI

Cookies