5 zile de Festival de Paște în Parcul IOR din București. Gurmanzii sunt invitați să încerce drobul de miel, stufatul, cozonacul, iar lista continuă

12 apr. 2023
769 Afișari
5 zile de Festival de Paște în Parcul IOR din București. Gurmanzii sunt invitați să încerce drobul de miel, stufatul, cozonacul, iar lista continuă
5 zile de Festival de Paște în Parcul IOR din București. Gurmanzii sunt invitați să încerce drobul de miel, stufatul, cozonacul, iar lista continuă. Sursa foto: Unsplash

Începând de vineri, 14 aprilie 2023, în Parcul IOR din București își deschide porțile un festival de Paște. Acesta va fi deschis până marți, 18 aprilie, iar gurmanzii sunt așteptați să încerce atât preparate festive, cât și tradiționale pentru masa de Paște.

Festival de Paște în Parcul IOR din București

Anul acesta, în Parcul IOR, lângă Biserica de lemn Maramureșeană, bucureștenii sunt invitați la un festival de Paște ce va avea loc începând de vineri, 14 aprilie, și până marți, 18 aprilie.

Obiceiurile Sărbătorilor Pascale sunt diferite de la regiune la regiune, fiecare având un mod unic de a sărbători în funcție de datinile moștenite.

Astfel, zeci de bucătari și gospodine, veniți din toate zonele României, vor prelua toată forfota pregătirilor, iar bucureștenii vor găsi aici preparate atât festive, cât și tradiționale pentru masa de Paște: ouă roșii, ouă încondeiate, drob de miel, salate, stufat și friptură de miel, porc sau grătare, cozonac cu nucă sau mac și pască, o explozie de arome și culori, verdețuri și fructe.

Gurmanzii sunt invitați să încerce atât delicatese, cât și preparate tradiționale: prăjituri de casă, turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte și cozonaci pufoși, checuri și cheesecake-uri, preparate și minuturi, băuturi pentru copii și pentru adulți, sarmale, fripturi, brânzeturi, afumături, platouri, kurtos Kalacs, gogoși și clătite umplute cu creme și fructe, preparate cu miel, pască și prăjituri diverse, iar lista continuă.

Meniul de Paște va fi cât se poate de variat, tradițional sau modern, aici veți găsi laolaltă cele mai reprezentative preparate pentru masa de Paște. Nu vă rămâne decât să alegeţi ce veți servi, de la aperitive, fel principal și până la desert. Vă așteptăm cu drag!, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Sursa foto: Autentic Events
Sursa foto: Autentic Events
Cookies