5 zile cu petrecere și grătare perfecte în acest weekend, de 1 Mai, în București. La intrarea în Parcul Național se organizează Festivalul Ziua Muncii

25 apr. 2023
6012 Afișari
5 zile cu petrecere și grătare perfecte în acest weekend, de 1 Mai, în București. La intrarea în Parcul Național se organizează Festivalul Ziua Muncii
5 zile cu petrecere și grătare perfecte în acest weekend, de 1 Mai, în București. La intrarea în Parcul Național se organizează Festivalul Ziua Muncii. Sursa foto: Facebook/ Autentic Events

În acest weekend prelungit se sărbătorește 1 Mai, iar petrecăreții sunt invitați la Festivalul Ziua Muncii ce are loc la intrarea în Parcul Național din București. Grătarele încep să sfârâie joi, 27 aprilie și vor continua până luni, 1 Mai.

Festivalul Ziua Muncii are loc la intrarea în Parcul Național din București

Cei care vor să vadă grătarul perfect în minivacanța de 1 Mai sunt așteptați pe Bulevardul Burebista, la intrarea în Parcul Național din București, la Festivalul Ziua Muncii. Grătarele vor fi încărcate cu mici mari și dolofani, dar și cu cărnuri și cârnați de tot felul și vor fi stropite cu bere din belșug.

1 Mai Muncitoresc, Ziua Muncii sau Ziua Internațională a Muncii va fi sărbătorită tot weekendul în Sectorul 2, pe Bd. Basarabiei, începând de joi, 27 aprilie, și până luni, de 1 Mai la Festivalul Ziua Muncii.

Pe lângă mititeii tradiționali, organizatorii evenimentului anunță că vor exista și mici „mai speciali”, pregătiți cu spor de dimineața și până seara, producători și meșteri populari.

Pe lângă mici, bucureștenii vor avea ocazia să încerce și alte preparate tradiționale sau contemporane: bulz tradițional, frigărui sau fripturi, grătare aromate și mâncare la ceaun, preparate tradiționale românești, tocănițe gustoase la ceaun, pastrame, cotlete și costițe, jamboane și cârnați tradiționali afumați sau picanți, alături de garnituri și salate cât mai colorate și diversificate.

De aici nu vor lipsi nici obiectele de artizanat, nici dulciurile pregătite în casă, turtă dulce, siropuri, dulcețuri sau înghețată, clătite, gogoşi, kurtos kalacs și o mare diversitate de plăcinte, cu umpluturi dulci sau sărate, poale’n brâu, checuri și prăjituri de casă.

Vremea se anunţă bună în acest weekend prelungit, aşa că vă provocăm la o sărbătoare a preparatelor tradiţionale româneşti, pe Bulevardul Basarabia, intrarea de la parcul Naţional, de joi, 27 aprilie, şi până seara târziu în ziua de luni, 1 Mai, transmit organizatorii evenimentului.

Sursa foto: Autentic Events
Sursa foto: Autentic Events
Cookies