Șase linii RATB au fost modificate din cauza vremii. Locuitorii Confort City rămân izolaţi

de:
07 feb. 2012
0 Afișari
Șase linii RATB au fost modificate din cauza vremii. Locuitorii Confort City rămân izolaţi

UPDATE 13.00: Purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, a anunţat că autobuzele de pe linia 223 nu mai ajung la ansamblul rezidenţial Confort City, ci întorc la Pod Vitan. Astfel, locuitorii ansamblului Confort City care nu au autoturisme personale vor rămâne izolaţi, în lipsa acestor mijloace de transport în comun.

Autobuzele de pe linia 304 întorc la Pasajul Otopeni pentru că nu mai pot ajunge la terminal Laromet, iar linia 125 se încheie în intersecţia străzii Iriceanu cu Şoseaua Olteniţei.

Marţi dimineaţă, în intervalul 7.45 – 8.00, pe Bd. Vasile Milea la intersecţia cu Bd. Timişoara, din Sectorul 6, cinci tramvaie de pe liniile 1, 8, 11, 25  şi 35 au fost blocate, pe sensul spre Răzoare, din cauza unui tramvai defect. Echipele de intervenţie ale RATB au acţionat pentru remedierea situaţiei şi au deblocat linia în 15 minute.

La ora 5.55, pe soseaua Giurgiului, în zona Luica, a fost înregistrată o avarie în reţea, care a fost remediată la 6.35. Din această cauză au fost deviate tramvaiele 7 şi 25, conform Primăriei Capitalei. Potrivit aceleiaşi surse, începând cu ora 4.15, linia 223 a fost suspendată, întrucât Splaiul Unirii a fost inchis între Șoseaua de centură şi Podul Vitan pentru intervenţia utilajelor de deszăpezire.

”În momentul de faţă se circulă pe toate liniile, nu sunt linii blocate, nu sunt linii desfiinţate. Din cauza carosabilului impracticabil, trei linii RATB sunt afectate. Astfel, linia 106 întoarce la terminal Master, nu mai ajunge în cartierul Roşu, 421 întoarce la Dragomireşti, nu mai ajunge la Zurbaua, iar 312 întoarce la Metro Berceni, în loc de Piaţa de Gros. Pe timpul nopţii pe toate traseele de tramvaie şi troleibuze au circulat mijloace de transport în comun pentru a menţine reţeaua electrică de contact în condiţii bune de exploatat. De asemenea, angajaţii RATB au intervenit pentru curăţarea tuturor refugiilor”, a declarat, pentru B365.ro, marţi dimineaţă, Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al Regiei.

În prezent, din cauza vremii nefavorabile, mijloacele de transport în comun RATB circulă cu o viteză scăzută, iar timpii de aşteptare în staţii au crescut, chiar dacă RATB a suplimentat parcul circulant cu 20% pentru a răspunde cererii.

Cookies