5 tipuri de caserole pentru fast food din polipropilenă de la NeoPack.ro şi beneficiile de a le folosi (P)

08 iun. 2021
80 Afișari
5 tipuri de caserole pentru fast food din polipropilenă de la NeoPack.ro şi beneficiile de a le folosi (P)

Există multiple beneficii în a folosi ambalajele din polipropilenă. Acest material este conceput cu grijă pentru natură şi poate să fie utilizat în industria fast-food. Aşadar, dacă ai un restaurant de acest tip, poţi alege să cumperi ambalaje pentru mâncarea servită. 

NeoPack.ro vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o multitudine de soluţii pe care le poţi integra în utilizarea zilnică şi în servirea clienţilor tăi. Ambalajele sunt frumoase din punct de vedere al aspectului. La NeoPack găseşti ambalaje neutre, pe care le poţi pune uşor în orice tip de design. Indiferent de mâncarea pe care o găteşti, vei reuşi să descoperi opţiuni specifice, potrivite pentru tine, în gama largă de produse de la NeoPack.

Iată 5 tipuri de caserole de la NeoPack din această gamă şi beneficiile de a folosi caserolele din polipropilenă pentru restaurantul tău:

  • Poţi alege mai multe tipuri de mărimi ale caserolelor pentru mâncarea tip fast-food pe care o serveşti

La NeoPack vei descoperi mai multe tipuri de forme şi de mărimi de ambalaje. Cele din polipropilenă sunt perfecte pentru orice tip de preparate pentru că sunt rezistente şi au diverse cantităţi pe care le pot susţine. Aşadar, poţi decide să le combini sau să le foloseşti separat, în funcţie de ceea ce cumpără clienţii tăi. 

  • Caserolele din polipropilenă sunt rezistente din punct de vedere termic şi sunt sterilizabile

Un avantaj major al caserolelor din polipropilenă este chiar faptul că sunt termorezistente. Ele pot să fie utilizate pentru mâncare cu temperatură diferită şi o vor păstra astfel pentru mai mult timp. De asemenea, caserolele din acest material sunt sterilizabile, ceea ce determină utilizarea lor în condiţii foarte bune pentru sănătate. Poţi folosi caserolele la orice tip de fast-food pe care îl deţii. 

  • Caserolele pot să fie folosite în cuptorul cu microunde şi în congelator

Un alt beneficiu pe care îl ai este cel legat de folosirea lor în cuptorul cu microunde. Caserolele pentru servirea clienţilor sunt perfecte pentru a putea încălzi preparatul la cuptorul cu microunde. În câteva minute mâncarea este caldă şi poţi să surprinzi plăcut clienţii cu gustul perfect al unei ciorbe fierbinţi sau al unei plăcinte aburinde. 

  • Poţi alege bolurile de supă mici şi negre pentru a servi preparatele tale preferate

Bolurile pentru supă mici sunt utilizate pentru meniuri sau pentru a servi porţiile mai mici, pentru copii sau pentru alte tipuri de situaţii. Poţi alege să ai şi alte tipuri de preparate, în funcţie de ofertele pe care le ai în meniul afişat. 

  • Poţi cumpăra bolurile mai mari, pentru porţiile mai mari

Ai posibilitatea de a comanda direct de pe site şi bolurile mai mari de supă. Ele sunt tot negre, precum şi restul produselor din această categorie. Sunt perfecte pentru a fi folosite pe post de suport pentru supe mai mari şi pentru alte tipuri de mâncare, ce se pretează formei de bol. Acesta are şi o porţiune de mâner, de care poţi apuca atunci când serveşti şi când îl manevrezi pentru a-l pune în cuptorul cu microunde sau în congelator. 

  • Alege să foloseşti caserolele cu un singur compartiment pentru preparatele care nu au nevoie de separare

Poţi comanda caserolele cu un singur compartiment pentru felul doi sau pentru a pune o salată din meniul tău. 

  • Poţi cumpăra şi utiliza în restaurantul tău fast-food caserolele cu 2 compartimente 

Caserolele cu două compartimente sunt populare datorită posibilităţii de a separa mâncarea existentă. Poţi servi salata şi felul doi în acelaşi tip de compartiment. 

  • Caserolele cu 3 compartimente sunt perfecte pentru meniurile care cuprind şi sosuri sau salată

Poţi comanda şi utiliza şi caserolele cu trei compartimente, în care poţi pune mai multe feluri de mâncare, bine separată. NeoPack este alături de tine pentru soluţiile perfecte pentru fast-food şi restaurant.

Sursaă foto: https://images.unsplash.com/photo-1616645258469-ec681c17f3ee?ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&ixlib=rb-1.2.1&auto=format&fit=crop&w=750&q=80

Cookies