ARHIVA B365

5 românce, în topul 50 al celor mai populare jucătoare de tenis din lume

Reprezentanții Asociației de Tenis Feminin (WTA) au început să publice, pe site-ul oficial al forului, clasamentul celor mai populare 50 de jucătoare de tenis din lume în acest an, informează DigiSport.

Prima parte, publicată marți, 24 noiembrie, a fost dedicată locurilor 50-41, top în care se regăsesc și două românce. Este vorba despre Monica Niculescu (foto jos), care s-a clasat pe locul 50, datorită finalei de la Notthingham, în timp ce Andreea Mitu se află pe poziția a 47-a, prin prisma evoluției pe care a avut-o la Roland Garros, acolo unde a ajuns în optimile competiției, dar și după cea de la Wimbledon, chiar dacă a fost eliminată chiar din primul tur, la prima ei participare pe tabloul principal.

„Este de două ori mai populară decât poziția din clasamentul WTA”, se arată pe site-ul WTA. Mitu ocupă în acest moment locul 94 WTA.

Aceste date converg către concluzia că pe celelalte locuri care au mai rămas de prezentat, 41-1, și care vor fi publicate zilele viitoare, se vor regăsi și alte trei jucătoare de-ale noastre: Alexandra Dulgheru, Irina Begu și, evident, Simona Halep.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button