BAZAR

5 probleme de sanatate pe care le poti trata cu ajutorul unui fotoliu de masaj de la Komoder

Beneficiile masajului s-au dezvoltat într-o adevărată artă a tratamentului prin relaxare. Dar accesul către servicii profesionale poate fi uneori prohibitiv. Cine spune, însă, că avem nevoie de un abonament la spa pentru a fi fericiți? Un scaun de masaj profesional, cum sunt cele de la Komoder (prima companie care a adus în România industria fotoliilor de masaj), poate fi tocmai acel mijloc prin care scăpaţi de nenumărate probleme de sănătate. Chiar la dumneavoastră acasă.

 

Tensiunea musculară din partea inferioară a spatelui sau în zona umerilor și a gâtului este, poate, cauza cea mai frecventă de disconfort a omului modern. Mișcări care forțează aceste zone, traume cauzate de accidente ori pur și simplu ridicarea unor obiecte grele sunt câteva dintre motivele pentru care se ajunge aici. Sunt tot atâtea probleme de sănătate ce pot fi rezolvate prin masaj.

 

Scaunele de masaj de la Komoder au fost concepute de specialiști și se bazează pe o suită de metode folosite în lumea întreagă. Generic, masajul înseamnă presarea, frecarea și manipularea pielii, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Un scaun de masaj face însă mai mult. Prin complexitate sistemului ce combină vibrațiile, presiunea și însăși poziția utilizatorului, scaunele de masaj rezolva o suită de alte probleme de sănătate.

Cele mai importante avantaje oferite de un fotoliu de masaj de la Komoder 

Prevenirea spasmelor musculare

O tensiune foarte mare a mușchilor duce la inflamarea zonei din jurul lor, moment în care pot apărea și spasmele. Fotoliile de la Komoder au fost concepute pe baza unor principii avansate care caută să amelioreze tocmai astfel de probleme.

 

Tratarea durerilor de spate

Durerile de spate de astăzi sunt adesea cronice. Termenul medical pentru aceste stări de disconfort continuu este fibromialgie. Fotoliile de masaj din gama Komoder ameliorează efectele acestei probleme. Mai mult decât atât, prin sistemele complexe de masare, fotoliul reduce din rigidatea musculară și din senzația de oboseală.

 

Creşterea fluxului sanguin

Așa cum toate funcțiile corpului nostru sunt perfect conectate, orice dezechilibru local afectează ordinea întregului organism. Orice activitate fizică intensă sau lezare a țesuturilor cauzate de un traumatism mențin o tensiune musculară puternică. Prin metodele specifice folosite de fotoliile de la Komoder, se îmbunătățește creșterea fluxului sanguin, ajutând astfel la o recuperare rapidă. 

 

Eliminarea stresului

Stresul – supranumit uneori boala secolului 21 – rămâne cauza principală care creează disconfort în viața omului activ. Cum un maseur personal nu este mereu soluția la îndemână, iar drumurile la saloane profesionale implică cheltuirea unor resurse indisponibile, un fotoliu de masaj reprezintă o soluție fezabilă. Relaxarea totală a corpului prin metode de presare și manipulare a mușchilor, tendoanelor și ligamentelor este chiar recomandată de medici.

 

Combaterea depresiei şi a anxietăţii

Peste toate primează până la urmă un stil de viață sănătos care să ne ofere cât mai multe momente de fericire. Dacă ar fi să măsurăm biologic cum arată fericirea, atunci cantitatea de endorfine eliberate în organism ar fi răspunsul. Prin combaterea încordării musculare și ameliorarea stresului, dar și prin masajul în sine se stimulează creșterea numărului de endorfine. Starea de spirit rezultată combate depresia și anxietatea, oferind o stare de bine pe care oricine o merită.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button