5 parametri pentru a obține un rating de succes ca om nou și corect politic. Troparul succesului in new age

17 mai 2021
1808 afișări
5 parametri pentru a obține un rating de succes ca om nou și corect politic. Troparul succesului in new age
Cel mai cooltural loc de băut al Bucureștiului este o "sticlărie" 

"Omul nou" este un om rău cu ceilalți pentru că le vrea binele. Este un om exemplu al intransigenței pentru public. Este un om care duce perfecțiunea spre desăvârșire. Este dedicat Occidentului ca model suprem de succes și autoperfecțiune personală.Tot el mai este credinciosul tuturor știrilor din știință, securitate, geopolitică. Are cauze și principii cărora li se conformează habotnic, nu are indoieli (gândire pozitivă de câștigător) și luptă în afara programului pentru cei mai defavorizați din toată lumea. Ei sunt cei care "fac ce zice popa" și  se duc la cursuri de dezvoltare personală pentru tot felul de howto-uri  to reach the top.

Poți să-l recunoști ușor după următoarele demo-uri de comportament:

  1. Nu crede decât în ce zic oamenii de știință și autoritățile medical-politice, chiar dacă aceștia se înșeală la numărul de morți. Este adeptul măștii, al vaccinului, chiar și după ce nu mai este obligatoriu – la fel de inerțial cam ca după ’89, când mai mulți au votat încă 20 de ani comuniștii, chiar după ce-am scăpat de ei. 
  2. Crede în tot ce vine din Occident pe motiv că tot ce a venit din Est a fost nasol și tot ce vine din Vest este dulce. Nu cumpără produse românești sau ceaiuri de la plafar și crede în corporația la care lucrează mai mult decât în părinții săi sau în partenerii săi sexuali. E genul care vorbește cu șeful său în engleză, deși șefu’ e român. 
  3. În materie de politică internă, susține cu orice preț lupta anticorupție, securitatea personală înaintea „drepturilor omului”, a fost la 10 august în piață și votează fanatic cu USRPlus, este anti-patriot și urăște „by default” Biserica și ar mânca civic pesediști pe pâine având în sufrageria sufletului pe Dacian și pe Codruța. Tot el crede că cine mai are veceu în curte este și creștin-ortodox, cine are port popular este legionar sau anti vaxer. Iar cine poartă tricouri cu stema țării sau vrea unirea cu Basarabia este naționalist sadea, periculos și nefrecventabil.
  4. În materie de politică externă, SUA și Israelul sunt țările cele mai tari din lume și oricine are ceva de spus sau criticat la adresa politicilor acestor state este ori „cu rușii”, ori cu pesedeul, ori cu corupții. El crede că „mai bine ne conduc americanii”. Ține cu Biden și cu partidul Democrat.  Crede că Assange și Snowden sunt niște trădători. Pentru ei, Franța și Germania nu sunt de încredere pentru că fac afaceri cu rușii și sunt foarte obraznici cu americanii, care i-au salvat pe toți, inclusiv pe nemți și pe franțuji în al doilea război mondial. Crede că America a câștigat războiul din Vietnam și că un nebun l-a împușcat pe Kennedy, iar la 9/11 au fost niște teroriști arabi analfabeți care au dărâmat din ură religioasă turnurile alea gemene. Acum, orice turn arab care este bombardat “merită”.
  5. În materie de diversitate, susține orice adnotare ideologică impusă “la cerere – formular” de-afară, urăște familia tradițională și vrea cariera înaintea familiei. Sprijină toată agenda nedreptăților și inegalităților lgbtq, antirasiste și pionierești. Practică hate speech-ul împotriva hate speech-ului. Își permite, ca formă de libertate cochetă, să nu creadă în ecologie. Este singurul său păcat pe care-l va îndrepta cât de curând, după ce președintele SUA va fi și el ecologist. Încă mai face mișto de Greta pentru a părea haios la bere. 

Ceilalți care nu sunt de acord cu ei și care nu vor putea fi ca ei merită un rating mic, și, de ce nu, o eventuală sterilizare, un salariu mai mic sau o garsonieră confort trei. 

Sindromul în care trăiește el se numește Efectul Lucifer după Experimentul Stanford și arată așa: 

Cât de repede (și de ce) devin foarte răi oamenii buni

„În 1971, Philip Zimbardo organizează un experiment social pentru a înțelege cum devin răi oamenii buni. A devenit rapid cel mai controversat experiment psihologic.

Pentru experiment au fost selecționați 24 de tineri echilibrati, inteligenți, fără probleme medicale, care nu au consumat niciodată droguri și care nu au avut niciodată probleme cu legea. Au fost împărțiți prin tragere la sorți în 2 roluri: prizonieri și gardieni. Înainte de începerea experimentului (cu o durată de 2 săptămâni), toți voluntarii erau la fel dpdv comportamental și moral. Au fost plătiți cu 15 dolari în fiecare zi.

Experimentul a fost foarte dur și real.

„PRIZONIERII” au fost ridicați de poliția locală de acasă, percheziționați, dezbracati complet, umiliți (dati cu spray contra paduchilor, imbracate în rochii, tunși la zero, obligați să nu poarte lenjerie intimă), puși în lanțuri, treziți brutal în fiecare noapte la 2.30. Aveau voie să se plimbe pe holuri doar legați la ochi și beneficiau de un wc improvizat într-un spațiu mic și întunecat. Nu aveau ferestre și ceasuri. Erau ascultați cu microfoane.

„GARDIENII” au fost informați că trebuie să aibă grijă să fie respectate legile și să ceară respect din partea „prizonierilor”. Au primit uniforme kaki, fluiere și bastoane.

În mod interesant, „gardienii” au intrat foarte repede în rol: au găsit rapid mijloace pentru a-i intimida pe „prizonieri”, au inventat pedepse. Chiar dacă unii „prizonieri” au părăsit experimentul pentru că nu mai puteau îndura presiunile fizice și psihice, „gardienii” nu au încetat. Mai mult, în câteva zile au devenit de-a dreptul sadici, în timp ce „prizonierii” intrau în depresie.

Date fiind acestea, experimentul a trebuit întrerupt după doar 6 zile, deși era planificat sa dureze 2 săptămâni.

Experimentul a fost o probă cutremurătoare pentru felul în care PUTEREA poate duce la dezumanizare și abuz.”

Doamne Ajută!

Nota b365.ro: Doamne-ajută să mai scrie Liviu lunea, că altfel începe săptămâna cu el!  Câteva dovezi în plus, mai jos:

Cookies