5 motive pentru a oferi bijuterii argint de Crăciun ! (P)

25 nov. 2021
47 Afișari
5 motive pentru a oferi bijuterii argint de Crăciun ! (P)
5 motive pentru a oferi bijuterii argint de Crăciun ! (P)

Dacă ești în căutarea unei sugestii bune pentru cadoul tău de Crăciun, putem să-ți spunem liniștiți că acesta este articolul potrivit pentru tine și după ce o să-l citești nu vei mai avea îndoieli cu privire la ce să faci pentru a oferi cel mai frumos cadou! Dacă, deci, faci parte din acea categorie de oameni cărora le este oarecum teamă de a intra într-un magazin de bijuterii sau de a alege podoabe pentru cineva, atunci ai nimerit la locul potrivit pentru că îți vom schimba părerea.

Dacă, în schimb, persoana căreia dorești să-i faci cadoul ar face orice pentru a intra într-un magazin de bijuterii și s-ar uita la ele ca un copil în fața unei vitrine de dulciuri, atunci nu poți rata nici măcar și unul dintre cele 5 motive pentru a oferi o bijuterie de argint de Crăciun.

Motivul nr.1: O bijuterie este întotdeauna apreciată

Este adevărat că oricine zâmbește automat în fața unui cadou care conține bijuterii? Să recunoaștem, atunci când primești o bijuterie îți pregătești mintea deja la maxim pentru a face o anumite asociere. Cineva anume ți-a ales un cadou prețios pentru că ești o persoană prețioasă în viața lui sau a ei.
Cu o bijuterie de argint nu putem da greș, decât arareori, poate doar în cazul în care acea persoană nu a purtat vreodată o bijuterie. În rest, o bijuterie provoacă mult simțurile celui care o primește. A acordă atenție acestui aspect psihologic este un simptom de afectivitate, motiv pentru care a da o bijuterie de Crăciun înseamnă a avea sensibilitate. Acum să vedem cum să nu irosim acest capital uman important.

Motivul nr.2: Există o bijuterie de argint pentru fiecare nevoie

Decizia de a oferi bijuterii argint de Crăciun marchează începutul unei experiențe incitante: a intra într-un magazin de bijuterii și a descoperi că există un răspuns prețios pentru fiecare nevoie! Este valabil și pentru magazinul online !

Câteva elemente sunt suficiente pentru ca un bijutier sau serviciul clienți al unui magazin on-line să înțeleagă cum să te ajute să alegi cadoul potrivit, pentru că adevărul este că există o bijuterie pentru fiecare tip de femeie și bărbat. Doar trebuie să te bazezi pe câteva coordonate simple ale personalității și gusturilor persoanei căreia îi este destinat cadoul și vei vedea concretizându-se în fața ochilor tăi o serie de posibilități dintre care nu va mai rămâne decât să alegi.

Fie că preferă creațiile din argint simple, fie pe cele ce au încrustate pietre prețioase, există o gamă mare de bijuterii de ales într-un magazin de bijuterii! La final, vei putea găsi într-o bijuterie ceea ce rezumă cel mai bine esența destinatarului ei. Cum numești asta dacă nu magie?!

Motivul nr.3: Există o bijuterie pentru fiecare posibilitate

În acest moment însă, sunt cei care se tem că a da o bijuterie de Crăciun înseamnă neapărat golirea cardului de credit. Greșit, în ziua de azi există bijuterii pentru toate posibilitățile, mai ales dacă vorbim despre bijuterii de argint. În general, bijuteriile de argint sunt mai accesibile, dar nu au niciun defect sau lipsă de prețiozitate. Nu sunt la fel de scumpe precum cele din aur, dar sunt la fel de prețioase.

Motivul 4: O bijuterie nu se depreciază

Să recunoaștem sincer: câte lucruri am achiziționat cu sume exagerat de mari și apoi s-au stricat, ne-au plictisit, s-au demodat și au rămas în dulapurile noastre să strângă praful, doar pentru că ne pare rău să le dăm și pentru ce ne-au costat o avere?! Cu siguranță și tu ai cumpărat și pentru tine, și pentru alții lucruri complet inutile!

În cazul unei bijuterii, situația este foarte diferită: dacă, de exemplu, decizi să oferi un diamant de calitate sau chiar o bijuterie, pur și simplu, din argint, în timp valoarea acesteia nu va scădea. Și dacă într-o zi decizi că vrei altceva, poți oricând să decizi să dai o nouă viață bijuteriei tale schimbând-o în ceva diferit.

Dacă, deci, vrei neapărat să scapi de ea, există o piață de bijuterii second hand tocmai pentru că au o valoare intrinsecă. Tot din acest motiv recomandăm mereu alegerea bijuteriilor cu metale și pietre prețioase, pentru că tot ceea ce nu este evident nu are valoare în sine.

Motivul 5: Viitorul dăruirii unei bijuterii de Crăciun

Când te hotărăști să dăruiești o bijuterie de Crăciun faci și tu un pas în viitor. După cum am mai spus, bijuteria nu este un bun perisabil și din acest motiv este destinată să supraviețuiască în multe condiții. Gândește-te la acea broșă a bunicii pe care ți-a lăsat-o moștenire și pe care în copilărie îți plăcea să privești cum o purta. Acum este puntea dintre amintirea ta despre ea și ceea ce ai devenit. Ca să nu mai vorbim de șiragul de perle pe care tatăl tău i l-a dat mamei tale și ea a decis să te lase pe tine să le folosești.

Într-un moment critic în care se pare că factorul timp și-a pierdut farmecul în comparație cu aici și acum, în timp ce relațiile umane par să se uzeze mai degrabă decât să se consolideze, iată capacitatea unei bijuterii de a conecta ceea ce ai fost de ceea ce vei fi. O bijuterie este atemporală și nu se va pierde în negura timpului decât dacă tu o lași.

Dacă înțelegi că cea mai bună alegere este să dăruiești o bijuterie de Crăciun și vrei o sugestie, îți sugerez să cauți site-urile magazinelor specializate în vânzarea bijuteriilor de argint. Acolo te așteaptă, cu siguranță, un pandantiv sau un colier fantastic, o brățară sau o pereche de cercei minunați, gata de făcut cadou și toate ideale de purtat cu multe combinații de look-uri fantasmagorice!

Cookies