5 moduri să susții Echipa Națională a României ca un suporter adevărat (P)

21 iun. 2024
149 afișări
5 moduri să susții Echipa Națională a României ca un suporter adevărat (P)
5 moduri să susții Echipa Națională a României ca un suporter adevărat, Sursă Foto - penny.ro

Fie că ești pe stadion, fie că ești în fața unui televizor, zilele astea toți urmărim, iubim și respirăm fotbal. Iar băieții prin care trăim toată acestă experiență, băieții în care ne punem toate speranțele și visele, sunt cei din Echipa Națională a României. Cum ar zice Anghel Iordănescu: „noi suntem români și trebuie să ne mândrim cu asta.”
Până la urmă, susținerea echipei naționale a României zilele astea este o modalitate excelentă de a arăta mândria și pasiunea pentru sport și pentru țară, dar fotbalul nu trebuie susținut doar câteva săptămâni pe an, ci trebuie să plantăm de pe acum semințele, în prezent, ca să fim siguri că vom avea ce aplauda în viitor.

De aceea m-am bucurat că PENNY, sponsorul principal al Echipei Naționale a României, susține și sprijină dezvoltarea tinerilor pasionați de fotbal prin tot felul de inițiative dedicate acestora, ca să fim siguri că țara asta va continua să dea tot felul de talente la nivel european. Prin „Hai, România, la PENNY!”, o parte din banii obținuți în urma cumpărării produselor din campanie (le găsești aici) vor merge către Tabăra de Copii a Academiei Naționale de Fotbal, unde 24 de copii de la cluburi din mediul rural se vor bucura de o experiență unică în lumea fotbalului profesionist și poate vor deveni speranțele pentru naționala României din 2034.

Inspirat de ei, am zis să explorez câteva moduri prin care putem cu toții să susținem Echipa Națională în aceste zile foarte importante.

1.Fii trup și suflet alături de națională pe stadion

Cea mai directă modalitate de a susține echipa națională este să participi la meciurile lor. Fie că sunt amicale, calificări pentru turnee internaționale sau competiții majore, prezența fanilor în tribune are un impact semnificativ asupra moralului și performanței echipei. Cumpără bilete, încurajează-ți prietenii să vină și transformă fiecare meci într-o experiență de neuitat. Fără susținerea directă a fanilor, echipa națională ajunge la vorba aia celebră cu „n-am pierdut, dar nici n-am câștigat”.

2.Susține echipa prin merchandise oficial 

Și dacă tot vorbim de susținerea naționalei la meci, e clar că trebuie să te și îmbraci ca atare, nu? De fapt, suporterii adevărați sunt tot timpul gata de meci, chiar și dacă nu merg pe stadion. Ei sunt echipați cu șepci, fulare și tricouri în culorile României, fie că se duc până la magazin să-și facă cumpărăturile sau se văd cu prietenii să vadă cel mai important meci din istoria naționalei la barul favorit.

PENNY te ajută aici ca să-ți iei articolele sportive mai ieftin, printr-o campanie în care, la fiecare 20 de lei cheltuiți la magazin, primești un punct bonus. Adună cinci puncte bonus și deja îți iei tricou Joma original cu naționala României, cu 50% reducere.

Și nu numai tricou, că oferta se aplică și la șepci, fulare cu „Hai România!”, rucsac, pompă de mingi și chiar și o minge. Practic o să faci impresie când ieși cu băieții de la firmă la minifotbal. De asemenea, dacă folosești cardul PENNY, se dublează punctele de pe bonul fiscal.

3. Urmărește meciurile online sau la TV

Dacă nu poți ajunge fizic la meciuri, o altă modalitate de a susține echipa este să urmărești meciurile online sau la televizor și să le promovezi pe rețelele sociale. Convinge-ți prietenii și familia să se alăture, postează despre meciuri, distribuie momentele importante și folosește hashtag-uri oficiale pentru a arăta cât de mult îți pasă. Fiecare vizionare și fiecare postare ajută la creșterea vizibilității și popularității echipei, ca să trăim cu toții împreună entuziasmul tău. De asemenea, ar fi indicat să postezi fără hate, pentru că un suporter adevărat își susține echipa indiferent de rezultatul meciului.

4. Organizează seri de vizionare

Reunește-ți prietenii și familia și organizează evenimente de vizionare pentru meciurile echipei naționale. Poți transforma fiecare meci într-o petrecere tematică cu mâncare, băuturi și decorațiuni în culorile României. Și na, dacă din punctele bonus adunate luând mâncarea și băutura pentru seara de uitat la fotbal cu prietenii îți iei și o șapcă în culorile naționalei, de la PENNY, nu comentează nimeni. Acest lucru nu doar că îți permite să te bucuri de meciuri într-o atmosferă plăcută, dar și să creezi amintiri frumoase și să încurajezi alți oameni să se implice și să susțină echipa.

5. Implică-te în comunitatea de fani

Alătură-te grupurilor și comunităților de fani ai echipei naționale. Participă la întâlniri, discuții și evenimente organizate de aceste grupuri. Implicarea activă în comunitatea de fani te ajută să te conectezi cu alți susținători, să împărtășești pasiunea ta pentru fotbal și să contribui la crearea unei atmosfere de susținere puternică pentru echipă, în care purtați toți articole sportive de la PENNY în culorile naționalei României. 

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY. sponsor principal al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei.

Cookies