5 lucruri utile pe care un abonament mobil ti le ofera

de:
05 feb. 2019
0 Afișari
5 lucruri utile pe care un abonament mobil ti le ofera

Ce poate sa ofere un abonament mobil?

Conform celor de la telefony.dk, abonamentele mobile au evoluat catre servicii de-a dreptul impresionante, care includ beneficii la care nimeni nu s-ar fi gandit in urma cu 10 ani. Printre acestea, cele mai interesante sunt urmatoarele:

  • Internet nelimitat. Daca in urma cu 10 ani un singur MB de internet putea sa coste cativa centi, astazi pentru 5 euro exista numeroase abonamente ce ofera internet nelimitat sau aproape nelimitat. Partea cu adevarat buna este ca internetul este de mare viteza si permite o multime de activitati interesante online.

  • Muzica nelimitata. Melomanii pot opta pentru un abonament mobil cu muzica. Exista cateva aplicatii care ofera streaming audio nelimitat, fiind incluse in abonamentele mobile. Vizionarii de acum 20 de ani au inventat walkmanul, insa nu s-au gandit niciodata ca oamenii vor avea in buzunar o baza cu milioane de cantece.

  • Filme. Netflix sau HBO go sunt doar doua dintre aplicatiile care ofera filme. Viitorul este astazi, daca vine vorba despre modul in care putem urmari filmele preferate, in conditiile in care pentru un cost lunar foarte mic avem acces la cele mai noi filme, pe orice dispozitiv cu ecran pe care il avem la indemana.

  • Comunicare video si retele de socializare. Retelele de socializare sunt mai dezvoltate ca niciodata iar unul dintre principalele avantaje pe care le ofera este comunicarea video. Un abonament cu internet nelimitat poate sa insemne si comunicare video nelimitata.

In plus, abonamentele mobile contin minutele si textele uzuale, precum si posibilitatea de a achizitiona telefoane mobile (telefony) la preturi foarte bune. Toate aceste beneficii sunt rezultatul unei evolutii continue si de asemenea, sunt rezultatul concurentei foarte bine conturate dintre furnizorii de telefonie mobila.

Viitorul pare a fi unul digitalizat iar telefonul este instrumentul principal care va conecta oamenii la internet. Tocmai de aceea, merita mult mai mult sa se opteze pentru un abonament de telefonie mobila (mobilabonnement) decat pentru o cartela. Optiunea unui abonament permite achizitia de telefoane mobile, o relationare mult mai buna cu furnizorul de telefonie mobila si parghii suficient de puternice in momentul in care se doreste schimbarea operatorului, in conditiile in care majoritatea furnizorilor prefera sa fure clienti de la concurenta.

Lumea telefoniei mobile este una cat se poate de interesanta si merita sa fie analizata in detaliu. Pana la urma, societatea in care traim se bazeaza foarte mult pe comunicarea mobila iar una dintre abilitatile necesare oricarui om modern este cea de a-si putea alege cel mai bun abonament, care sa ofere atat beneficii cat mai numeroase, cat si un semnal bun, un suport de calitate si acea senzatie de apartenenta intr-o comunitate.

 

Cookies