TIMP LIBER

5 locuri spectaculoase din București văzute toamna. Anotimpul care ne dă nouă primii fiori reci, Danei Ștefănescu îi oferă încântare: „Septembriul meu fabulos” (FOTO)

S-au adunat câțiva nori pe cer și stă să plouă, iar ție chiar nu-ți vine să ieși din casă? Mai pune o haină pe tine și călătorește prin oraș cu aceeași încântare cu care o face toamna Dana Ștefănescu, un artist vizual îndrăgostit de București.

Să ai ochi și pentru Capitală este mare lucru. Atât de mare încât unii oameni nu se lasă ușor și încearcă să-i convingă și pe alții să încerce vizual experiența oferită de toamnă.

Fascinată de „Bucureștiul ei”, Dana Ștefănescu pleacă la cutreierat prin locuri binecunoscute, care pentru unii poate nu mai reprezintă o surpriză, dar pe care ea le scoate în evidență într-o lumină care emană căldură. Privește Bucureștiul cu drag, îl fotografiază și îi face pe oamenii care îi văd pozele să se îndrăgostească, la rându-le, de oraș.

Iată cinci locuri pe care ți le propune Dana Ștefănescu, visual artist, să le vezi prin ochii ei și apoi să te convingi singur de realitate:

1.  Strada Stavropoleos. Fermecătorul București ❤️/ #DanaStefanescu Prin Bucurestiul meu

2. Mănăstirea Stavropoleos Monastery / Lumina din septembriul meu fabulos ❤️

3. Piața Unirii din București. Asfințire ❤ #DanaStefanescu Prin Bucurestiul meu

4. Ateneul Român/ Bucureștiul învăluit în amurg ❤ #DanaStefanescu Prin Bucurestiul meu

5. Centrul Vechi Bucuresti/ Simt cel mai mult că primesc atunci când iei de la mine – când înțelegi bucuria pe care o simt când îți ofer… #DanaStefanescu Prin Bucurestiul meu

*Dana Ștefănescu este visual artist care dezvoltă proiectul de fotografie „Prin Bucureștiul meu!”

Citește ȘI:

„Bucureștiul ei e formidabil!” Dana Ștefănescu, tipa care vede la tot pasul magie, o fotografiază și te îndrăgostește de oraș

Haideți să vă arăt poze din cea mai tare expediție din Delta Dunării. Aia cu Mihaiu

Exclusiv | „Avem o imagine deformată asupra realității, fiind mereu acaparați de orașul în care trăim”, spune omul care a privit Râsul în ochi, în documentarul „România sălbatică”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button