5 jocuri online populare care folosesc sistemul Megaways (P)

21 feb. 2023
14 Afișari
5 jocuri online populare care folosesc sistemul Megaways (P)
Sursă foto: https://mrbit.ro/ro

Sloturile online devin tot mai sofisticate de la an la an, din toate punctele de vedere. Sunt introduse noi tematici, tematicile existente sunt îmbogățite cu noi titluri, grafica beneficiază de inovațiile tehnologice, iar mecanismele de plată sunt modernizate în permanență.

Referitor la ultimul aspect, de referință este introducerea sistemului Megaways, un sistem care constă într-un modificator aplicat rolelor, astfel încât fiecare rotire vine cu un număr diferit de simboluri, stabilit aleatoriu de motorul jocului. Numărul clasic de modalități de plată în cazul unui astfel de joc este de 117.649, dar sunt sloturi care stau chiar și mai bine la acest capitol.

Imprevizibilul sporește suspansul, un simbol putând ocupa mai multe rânduri sau chiar o rolă întreagă. De exemplu, dacă este câte un șeptar pe rândul 2 pe coloanele 1 și 3 și un șeptar pe rândul 3 a coloanei 2, se poate să nu câștigi. În schimb, dacă pictograma de pe coloana 2 ocupă rândurile 2 și 3, atunci rotirea este câștigătoare. În esență, acesta este avantajul mecanismului Megaways, pe lângă numărul record de linii de plată.

Indiferent de provider, principiul este același, pentru că mecanismul este sub licență Big Time Gaming, compania care l-a inventat. Toate cazinourile online au în oferte păcănele Megaways. Iată, de exemplu, 5 jocuri populare din această categorie sunt pe https://mrbit.ro/ro.

AZTEC GOLD MEGAWAYS

Civilizația aztecă a fost una dintre cele mai bogate din istorie. Populația ei a dispărut, dar aurul a rămas iar slotul „Aztec Gold Megaways” te provoacă la o aventură în inima junglei, acolo unde se spune că sunt ascunse comorile aztece. Câștigurile vin în cascadă, iar cea mai importantă funcție specială este cea declanșată de oprirea pe grilă a minim cinci pictograme „Sun Disc Scatters”. În timpul jocului bonus, fiecare pictogramă vine cu un multiplicator, iar la final primești miza înmulțită cu multiplicatorii.

THE DOG HOUSE MEGAWAYS

Este unul dintre cele mai populare sloturi cu animale. Cățelușii de pe role sunt toți foarte simpatici. Unii sunt gata de joacă, alții se uită galeș, iar alții pozează ca niște fotomodele. Simbolul Wild este căsuța de câini care dă și numele jocului și poate aduce multiplicator x2 sau x3. Cel mai valoros este simbolul Bonus (lăbuța de câine), care declanșează o serie de până la 20 de rotiri gratuite dacă apare în minim trei exemplare pe ecran. Jocul bonus beneficiază de Sticky Wids (simbolurile Wild își păstrează poziția până la finalul seriei).

TWIN SPIN 117649 MEGAWAYS

Este un slot lansat relativ recent, la sfârșitul anului 2020, ca o continuare a apreciatului „Twin Spin”. Fiind o păcănea de tip Megaways, nu mai este necesar ca simbolurile asemănătoare să se alinieze pe același rând. Este suficient ca pictogramele să se oprească pe role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta. Se păstrează caracteristica principală, și anume aceea că la fiecare rotire minim două role sunt identice. Se poate întâmpla ca primele trei sau patru role se fie „gemene”, câștigul fiind garantat în acest caz.

BIG BUFFALO MEGAWAYS

Dacă ești norocos, poți ajunge la o serie de 100 de rotiri gratuite cu multiplicator Wild. Este ușor de ghicit ce impact poate avea o asemenea serie (declanșată de șase pictograme „Free Games”) pentru bugetul tău. Trei „Free Games” oprite pe role aduc 8 jocuri gratuite. Dacă apelezi la funcția „Buy in”, ai garantate jocuri gratuite, numărul lor fiind stabilit aleatoriu. Bivolul este simbolul central al slotului. Pe grilă mai apar vulturul, vulpea, lupul și jderul.

TEMPLE TUMBLE MEGAWAYS

Cei de la Relax Gaming au realizat un slot cu o grafică de top. Acțiunea se petrece într-un templu străvechi, iar simbolurile vin pe grilă desenate pe blocuri de piatră care cad din tavan, ridicând un nor de praf. Pictogramele care formează o combinație câștigătoare se fac bucăți, iar în locul lor cad altele, în aceeași rundă. Inițial, doar pe pozițiile din centrul grilei sunt simboluri. Numărul pozițiilor active crește o dată cu fiecare învârtirea câștigătoare consecutivă. Atunci când pe ecran sunt doar blocuri cu pictograme, primești șase rotiri gratuite.

Cookies