5 intersecții din zona Bucureștii Noi-16 Februarie au fost supraînălțate. „Am grăbit implementarea Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1”, anunță Clotilde Armand

26 oct. 2022
277 Afișari
5 intersecții din zona Bucureștii Noi-16 Februarie au fost supraînălțate. „Am grăbit implementarea Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1”, anunță Clotilde Armand
5 intersecții din zona Bucureștii Noi-16 Februarie au fost supraînălțate. „Am grăbit implementarea Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1”, anunță Clotilde Armand. Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand anunță, în ultima săptămână, au fost supraînălțate 5 intersecții din zona Bucureștii Noi-16 Februarie. Primarul anunță că echipele ADP realizează, în prezent, lucrări de supraînălțare în alte 20 de locații din S1.

Au fost supraînălțate 5 intersecții din zona Bucureștii Noi-16 Februarie

Primarul Sectorului 1 anunță că, în ultima săptămână, au fost supraînălțate 5 intersecții din zona Bucureștii Noi-16 Februarie.

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand spune că a grăbit implementarea Planului de siguranță rutieră a Sectorului 1, mai ales în zonele unde au fost raportate accidente rutiere, dar și în apropierea unităților de învățământ.

Pentru pietoni, în jurul unităților de învățământ, echipele ADP montează garduri de protecție, dar și indicatoare și trasează marcaje noi.

„Siguranța în trafic a elevilor este o prioritate a administrației locale”, transmite Clotilde Armand pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Clotilde Armand

Clotilde Armand a postat fotografii realizate în 5 locații:

  • Intersecția străzilor Surorilor cu Lăstărișului;
  • Intersecția străzilor Dunei cu Moldovei;
  • Intersecția străzilor Pieței cu Munteniei;
  • Intersecția străzilor Munteniei cu Subcetate;
  • Intersecția străzilor Subcetate cu Olteniei.

ADP realizează lucrări de supraînălțare în alte 20 de locații

Primarul Sectorului 1, transmite că, în prezent, echipele ADP (Administrația Domeniului Public) efectuează lucrări de supraînălțare în alte 20 de locații. Șantierele din Sectorul 1 se află în diverse faze:

  • unele intersecții sunt deja finalizate, dar urmează să fie marcate (semnalizare rutieră orizontală și verticală),
  • în alte cazuri se fac lucrări de adaptare a trotuarelor, sunt amplasate guri de scurgere care să preia apele pluviale în lungul străzii, sunt ridicate căminelor existente la cota amenajată a părții carosabile supraînălțate sau se montează stâlpii de protecție de delimitare a accesului pietonal între trotuar și partea carosabilă.

„Toate aceste lucrări pe care le facem sunt realizate sub supravegherea şi cu consultanţa Brigăzii de Poliţie Rutieră”, anunță Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Cookies