5 florării din București de unde să comanzi ceva mișto de Valentine`s Day

31 ian. 2021
109 Afișari
5 florării din București de unde să comanzi ceva mișto de Valentine`s Day

Niciodată nu este prea devreme pentru Valentine`s Day. Știm că inspirația este posibil să vină mai greu, în plină pandemie. De aceea, ne-am gândit să venim cu idei pentru Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită pe 14 februarie: cu florile nu o să dați greși!

Iată 5 florării din București de unde să comanzi ceva mișto de Valentine`s Day

1. Magnolia

Ca orice florărie care se respectă, artiștii de la Magnolia sunt pregătiți cu o secțiune specială pe site, cea pentru Valentine`s Day. Ei au creat cele mai spectaculoase buchete de flori proaspete și cele mai elegante aranjamente cu flori pentru Ziua Îndrăgostiților. La Magnolia găsiți de la buchete superbe de trandafiri roșii ca focul, până la trandafiri criogenați, aranjamente de flori în lădițe și multe altele.

Sursă foto: Site magnolia.ro

2. Flori de Lux

Cum intri pe site-ul celor de la Flori de Lux, te întâmpină o ofertă de 15% la flori, asta dacă comanzi din timp. Dacă vrei flori pentru o persoană dragă ție, care are și gusturi ieșite din comun, aici este locul perfect. Găsești trandafiri albaștri, dar și negri, portocalii, roz și albi. Bineînțeles că lista nu se oprește aici, aruncă un ochi pe site înainte să uiți de Sfântul Valentin.

Sursă foto: Site floridelux.ro

3. Florăria Iris

Artiștii de la Florăria Iris te invită să descoperi micile părți de rai pe care le livrează sub formă de buchete, aranjamente sau plante de interior în toată splendoarea lor, oriunde iți dorești. Fiecare buchet sau aranjament are un nume special. De exemplu: „Grădina cu trandafiri”, „Pe vremea când eram copii” sau „Pune-ți o dorință”. La ei poți să găsești buchete, aranjamente de toate felurile, dar și flori în cutii acrilice, în ghiveci sau ursuleți din flori.

Sursă foto: Site florariairis.ro

4. Băiatul cu Flori

Așa cum scrie și pe site, vedetele colecției pentru Valentine`s Day sunt cele două flori care simbolizează iubirea si pasiune, respectiv trandafirii și orhideele, însoțite de zeci de alte soiuri spectaculoase de flori. Ce poate să fie mai special decât un aranjament cu flori? Un aranjament cu flori și bomboane, normal!

La Băiatul cu Flori găsiți buchete de lalele cu macarons și vin, cutii cu orhidee și ciocolată, aranjamente cu ursuleți de pluș, trandafiri și ciocolată, dar și aranjamente cu diverse flori împreună cu sticle de vin spumant. Pe lângă dulciuri, mai sunt și trandafiri criogenați ce vin împreună cu o bijuterie. Totul ține doar de gusturile tale! Sperăm să nu te decizi prea greu.

Sursă foto: Site baiatulcuflori.ro

5. Floria

Cei de la florăriile Floria asigură transport gratuit în București, Timișoara, Iași, Oradea, Sibiu, Constanța, în doar 2 ore. Dacă vrei buchete de lalele, aranjamente, cutii cu trandafiri criogenați sau 301 trandafiri pentru toată casa, aici este locul!

Sursă foto: Site floria.ro

Bineînțeles că lista florăriilor din București care oferă flori pentru Valentine`s Day nu se oprește aici. Spor în căutarea florilor perfecte pentru Sfântul Valentin!

Cookies