5 destinaţii exotice ieftine pentru vacanţa de vară (P)

24 mai 2021
267 Afișari
5 destinaţii exotice ieftine pentru vacanţa de vară (P)

Dacă visezi la un concediu într-o destinaţie exotică, dorinţa ta poate deveni realitate mai repede şi mult mai ieftin decât ţi-ai fi imaginat. Tarifele vacanţelor în străinătate au scăzut semnificativ, ca urmare a pandemiei de Covid-19, astfel că acum te poţi bucura de un sejur într-o locaţie luxuriantă, la un preţ mai mult decât accesibil.

Chiar dacă nu ai reuşit să strângi suficienţi bani, există soluţii de creditare care te pot ajuta să profiţi de aceste oferte.

Cum sezonul concediilor de vară bate la uşă, ne-am gândit să facem o listă cu 5 destinaţii exotice, unde ţi-ai putea petrece mult aşteptatul concediu, fără să plăteşti sume uriaşe. Pandemia de Covid-19 a ieftinit considerabil sejururile turistice în locaţiile la care îţi permiteai până acum doar să visezi. Preţurile pachetelor disponibile la agenţiile de turism continuă să fie mici şi în 2021, comparativ cu anii de dinaintea pandemiei.

  1. Insula Madeira

Ce poate fi mai plăcut decât o evadare în fascinanta Madeira, cunoscută şi drept „perla din inima Oceanului Atlantic”? Această destinaţie exotică este renumită pentru peisajele care-ţi taie răsuflarea, pentru obiectivele turistice de o frumuseţe aparte şi pentru plajele mirifice cu nisip fin, iar lista continuă. Preţul unui sejur de 8 zile, incluzând transportul cu avionul, începe la unele agenţii turistice de la aproximativ 500-600 de euro/persoană.

  1. Thailanda

Provincia Phuket din Thailanda reprezintă una dintre cele mai râvnite destinaţii exotice, unde timpul pare că stă în loc. Aici, vei putea descoperi frumuseţea naturii virgine, a pădurilor tropicale şi a plajelor fine. Preţurile pentru un sejur de în acest paradis exotic pornesc, în medie, de la aproximativ 800-900 de euro/persoană, fiind incluse transportul cu avionul, 7 nopţi de cazare şi, după caz, micul dejun.

  1. Maldive

Maldive este un veritabil paradis exotic în „inima” Oceanului Indian. O vacanţă petrecută aici te va ajuta să îţi reîncarci bateriile şi să uiţi rapid de stresul cotidian, descoperind unele dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb. Un concediu relaxant în Maldive costă de la aproximativ 1.200 de euro/persoană, în care sunt incluse biletul de avion, 7 nopţi de cazare şi micul dejun.

  1. Zanzibar

Vacanţa în Zanzibar înseamnă o experienţă unică. Te poţi relaxa într-un paradis al apelor turcoaz ale Oceanului Indian, al naturii virgine şi al plajelor cu nisip alb. Ppreţurile sunt accesibile, faţă de anii anteriori. Un sejur de 7 nopţi, cu bilet de avion inclus, ajunge să coste, mai nou, de la aproximativ 1.200 de euro/persoană, cu demipensiune.

  • Republica Dominicană 

Este o destinaţie exotică de o frumuseţe aproape ireală, cu plaje fermecătoare, peisaje luxuriante, păduri tropicale, cascade măreţe şi numeroase alte comori ale naturii.  Şi preţurile pentru sejururile all inclusive în Republica Dominicană s-au ieftinit vizibil, pornind de la aproximativ 1.200 euro/persoană (7 nopţi de cazare, transport cu avionul asigurat).

Creditul pentru vacanţă te ajută să-ţi îndeplineşti visul

Preţurile pentru sejururile turistice în destinaţii exotice vor fi mai accesibile şi în acest an, ieftinirea datorându-se, în special, pandemiei de Covid-19.  Astfel, poţi profita de aceste oferte turistice cât timp tarifele se mai menţin la acest nivel, transformându-ţi vacanţa de vară într-una de neuitat. Dacă nu ai economisit suficienţi bani, există şi soluţii care te pot ajuta să ajungi într-o destinaţie în care, în mod normal, nu ţi-ai fi permis să ajungi: creditele pentru vacanţă.

Concret, un împrumut de nevoi personale fără ipotecă te poate ajuta să-ţi împlineşti dorinţa. În funcţie de bancă, poţi împrumuta până la maximum 100 – 130.000 de lei sau echivalentul în euro, iar perioada de rambursare nu depăşeşte 5 ani. Poţi beneficia şi de o dobândă redusă dacă, de exemplu, îţi muţi salariul la respectiva bancă la care aplici sau dacă optezi pentru asigurările pentru situaţii neprevăzute.

Unele agenţii de turism acceptă plata vacanţelor în rate fără dobândă, prin cardurile de cumpărături. În funcţie de banca emitentă şi de tour operator, poţi achita în până la 12 rate lunare.

Cum să obţii rapid cel mai rentabil împrumut

Alegerea unui credit pentru vacanţă sau a unui card de cumpărături nu trebuie să se transforme într-un proces greoi. Ai la dispoziţie un instrument pe care îl poţi utiliza gratuit, şi anume calculatorul online Sortter. Acesta te poate ajuta să identifici rapid cea mai avantajoasă variantă de creditare pentru sejurul exotic pe care ţi-l doreşti, respectiv pentru cheltuielile planificate.

Cu ajutorul calculatorului online Sortter vei putea realiza o simulare a soluţiilor de creditare care ţi se potrivesc, în funcţie de suma de care ai nevoie pentru vacanţa mult visată şi de perioada de rambursare pe care tu o alegi.  Astfel, vei avea posibilitatea de a face o comparaţie între ofertele prezentate de calculatorul Sortter, conform cerinţelor tale, reuşind să o alegi pe cea mai potrivită planurilor tale.

Cookies