5 chestiuni care se întâmplă în București și pe care nu le înţeleg nowadays

28 feb. 2023
1605 afișări
5 chestiuni care se întâmplă în București și pe care nu le înţeleg nowadays
5 chestiuni care se întâmplă în București și pe care nu le înţeleg nowadays | Foto: Maria Coman

E perioada aceea dintre februarie şi martie când mie nu prea îmi funcţionează mintea şi de data asta parcă e cumva și mai rău, pentru că n-a fost deloc, dar deloc iarnă şi atunci mintea mea nu s-a odihnit şi acum e deja foarte multă lumină afară şi nu mi-am dat reset, şi Crăciunul şi Revelionul au şi picat prost, aşa că înţeleg puţin şi puţine. Sigur că nu sunt doar 5 lucruri, sunt de fapt mult mai multe, dar astea m-au preocupat în ultima vreme 

  1. Ce s-a întâmplat cu preţul pentru spălat maşina? Băi, băiatule, ultima dată când am fost eu la spălătorie era parcă 35 de lei spălatul sau hai, 50. Dar acum a fost 90 varianta ieftină. Eu ştiu că spăl rar maşina, dar de obicei rar nu înseamnă că se dublează sau triplează preţul, ci doar că e ea extraordinar de murdară, săraca, şi nu merită acest lucru. Totuşi, jur pe roşu, dacă ajungem să plătim pentru spălatul maşinii peste 100 de lei, mai bine aşteptăm ploaia. 
  2. De unde a venit valul cu new york rolls în Bucureşti, cine sunt ele new york rolls astea şi de ce eu nu am auzit niciodată despre ele. Sigur, nu pentru că ar fi fost normal să fi auzit eu, dintre toţi oamenii, dar pentru că, aşa cum sper că deja se ştie, sunt pasionată de mâncare şi de mâncat (ceea ce se vede pe cântar, dar nu vom discuta despre asta acum) şi e destul de de mirare că n-am auzit până acum de ele. Iar acum au explodat, toată lumea le face. Trendurile astea, boom-urile astea, bubble tea, new york rolls, hugo, oare cine le inventează pe ele şi de ce? Sau, dacă tot inventează, să inventeze ceva minunat, măcar odată la câţiva ani. 
  3. Care e treaba cu only fans. Toată lumea vorbeşte despre only fans, înţeleg că e un fel de mall de filme porno, dar pare ceva extraordinar de răspândit şi cunoscut. În context, nu am înţeles nimic nici despre reels, nu ştiu cum se fac şi nici de ce şi nici cu tiktok nu stau foarte bine, deşi înţeleg că ora exactă de acolo se dă, de pe tiktok, nu din altă parte. 
  4. Mai există sau nu în Bucureşti un loc unde să dansez şi eu, adică să aibă şi Boney M neremixat, şi Have You Ever Seen the Rain şi ceva mai bumtzi, cum era Bordellos sau cum era Fratelli sau nu mai ştiu cum, cine și unde era, dar aşa, un loc să-mi placă și mie?
  5. De ce vrea domnul Arafat să ne obişnuim cu zgomotul sirenelor? Poate s-a prins că ne place să ne uităm la filme cu apocalipsa, nu degeaba bagă Hollywood-ul atâţia bani în producţii spectaculoase, uite, la noi e pe gratis. Ce e drept, şi fără popcorn. 

Şi chiar şi pe astea 5 mi-a fost greu să le pun într-o formă coerentă. Nu e ok să ne taie hibernarea sau nu e ok pentru ăştia ca mine, cărora le place lenea şi o au pe lista valorilor fundamentale şi life skill-urilor. Trag de cuvinte că poate, poate se vor lungi un pic, doar că nu se lungesc, dimpotrivă, zici că toate ideile mi-au intrat la apă. 

Nu uitaţi că vine 8 martie, luaţi-vă cadouri frumoase, iar dacă sunteţi din categoria dăruitorilor, atunci dăruiţi cadouri frumoase. Şi cu simbolistică, adesea e mai important decât valoarea. 

Nota B365.ro – Tot Maria și mai jos:

Cookies