GREEN CITY

Aparate automate de reciclare a PET-urilor, în hipermarketurile din Capitală

În luna noiembrie 2012 au fost demarate negocieri comerciale între companiile private în vederea amplasării aparatelor automate de preluare a deşeurilor în incinta marilor magazine, în cadrul proiectului Acord Voluntar.

Potrivit reprezentanţilor MMSC, stadiul actual al implementării proiectului „Acord Voluntar” este unul avansat, acţiunile acestuia fiind concretizate prin amplasarea de automate de preluare a PET-urilor şi ambalajelor din aluminiu, în reţelele naţionale de hipermarketuri Cora, Auchan şi Carrefour.

Distribuitorul aparatelor automate de reciclare a ambalajelor din plastic şi aluminiu, Green Group a instalat până în prezent 19 aparate, din care 5 sunt în Bucureşti.

Până în prezent, Green Group a achiziţionat 40 automate în valoare de 835.000 euro. Toate cele 21 de automate aflate în stoc, la ora actuală vor fi puse în funcţiune până în luna martie, anul curent.

În afara lanţurilor de hipermarketuri, Green Group a mai primit solicitări de instalare a unor dispozitive de reciclare şi din partea unor primării de sector, din Capitală, precum şi din partea administraţiilor cartierelor ANL, informează MMSC.


Recomandarile noastre


Parteneri

Poti citi si:
Close
Back to top button