5 ani și 5 luni cu executare pentru paramedicul SMURD din București care a agresat sexual o pacientă în ambulanță. Acesta a șters filmările de pe camera de luat vederi

27 iun. 2024
377 afișări
5 ani și 5 luni cu executare pentru paramedicul SMURD din București care a agresat sexual o pacientă în ambulanță. Acesta a șters filmările de pe camera de luat vederi
5 ani și 5 luni cu executare pentru paramedicul SMURD din București care a agresat sexual o pacientă în ambulanță. Acesta a șters filmările de pe camera de luat vederi. Sursa foto: Facebook / SMURD

Un paramedic SMURD din București care a fost acuzat că a agresat sexual o pacientă pe drum spre spital a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare cu executare de către Curtea Militară de Apel București. Suspectul, un bărbat de 49 de ani, cu gradul de plutonier adjunct, a șters imaginile de pe camerele de luat vederi din ambulanță, pentru a-și ascunde urmele.

Paramedicul SMURD de 49 de ani face parte din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” și are gradul de plutonier adjunct. Faptele au avut loc în vara anului trecut, iar pedeapsa i-a fost acordată în primă instanță de Tribunalul Militar București în luna martie. Suspectul a contestat sentința, însă apelul a fost respins de autorități, fiind considerat nefondat.

5 ani și 5 luni cu executare pentru paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă în ambulanță

La ambulanță a sunat chiar iubitul victimei, care a reclamat la 112 faptul că avea stări de rău și aproape își pierdea cunoștința. În scurt timp, la adresa celor doi a ajuns un echipaj de la ISU Dealu Spirii, care era format din 3 subofițeri, unul dintre ei fiind chiar inculpatul. La domiciliul pacientei și pe drumul spre spital, paramedicul a profitat de momentele în care rămânea singur cu victima și a întreținut acte sexuale, deși aceasta nu era conștientă.

Cei doi colegi ai inculpatului au observat comportamentul său deviant, și l-au lăsat să urce singur în spate cu pacienta, deși aceea era responsabilitatea șefului de echipaj. Mai mult, cei doi s-ar fi amuzat de ipoteza în care bărbatul de 49 de ani ar putea să o agreseze pe pacienta de 35 de ani.

Paramedicul a șters înregistrarea video de pe cardul de memorie al camerei de supraveghere în momentul în care a început cercetarea sa, încercând să scape de dovezile incriminatorii. Nu în ultimul rând, pus în fața acuzațiilor de acces ilegal la un sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice și agresiune sexuală, bărbatul a recunoscut faptele pe care le-a săvârșit.

CITEȘTE ȘI

Cookies