ȘTIRI

5.800 de vouchere pentru biciclete, Segway și Ninebot, acordate de Primăria Capitalei

Primăria Capitalei anunţă că lansează o nouă sesiune de înscrieri pentru 5.800 de vouchere de biciclete, iar bucureştenii interesaţi pot aplica începând de joi seară. Înregistrarea în aplicaţie se va încheia în momentul atingerii numărului maxim de 5.800 de înscrieri valabile.

Cu o valoare de 500 de lei fiecare, voucherele pot fi folosite pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

„Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate în etapa a doua a programului, derulată la începutul acestui an, pentru care nu s-a atins numărul maxim de înscrieri valide la acel moment. Participarea la noua sesiune a proiectului este permisă doar bucureştenilor care nu au beneficiat de program în etapele anterioare. Este interzisă participarea angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai instituţiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, anunţă Primăria Capitalei.

Programul Biciclişti în Bucureşti a fost aprobat anul trecut şi prevede acordarea unui număr de 30.000 de vouchere. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucureştenilor în anul 2017, şi alte 19.200 au fost livrate începând cu luna aprilie.

Prin acest proiect, Primăria Capitalei îşi propune să încurajeze cetăţenii să adopte un stil de viaţă sănătos şi să folosească mijloacele de transport alternative, cu efecte benefice asupra descongestionării traficului şi reducerii nivelului de poluare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button