5.000 de şoferi din Capitală riscă să îşi piardă locurile de parcare

de:
18 nov. 2011
1 Afișari
5.000 de şoferi din Capitală riscă să îşi piardă locurile de parcare

„Serviciul Amenajări, Evidenţă, Parcări anunţă beneficiarii locurilor din parcările de reşedinţă, care nu şi-au reînnoit contractele de închiriere, că trebuie să se prezinte urgent la sediul din strada Străduinţei nr. 1, pentru preschimbarea acestora, în caz contrar, aceştia riscând anularea contractului”, informează Primăria Sectorului 4.

Conform sursei citate, în această situaţie sunt aproximativ 5.000 de persoane, care, din anul 2008 şi până în prezent, nu s-au prezentat pentru reînnoirea contractelor de închiriere privind locurile de parcare.

Contractele de închiriere a locurilor de parcare se reînnoiesc numai după achitarea taxei aferente ocupării locului, la unul dintre sediile Direcţiei Generale de Taxe şi Impozite Locale Sector 4 (Calea Şerban Vodă nr. 43 sau str. Străduinţei nr. 1).

Pentru reînnoirea contractului, şoferii trebuie să prezinte următoarele documente: copie după contractul vechi de utilizare a locului de parcare, copie după actul de identitate, talonul maşinii şi chitanţa care să facă dovada plăţii.

De asemenea, în maxim 40 de zile de la semnarea acordului de funcţionare, beneficiarii locurilor din parcările de reşedinţă îşi pot ridica acordul de utilizare de la sediul instituţiei din strada Străduinţei nr, 1.

Pentru reînnoirea contractului, restanţierii se pot adresa Serviciului Parcări (str. Străduinţei nr. 1, Sector 4), programul de lucru cu publicul fiind în zilele de marţi şi miercuri, între orele 8.30 – 14.30 şi joi, între orele 12.00 – 18.00.

Cookies