FIT CITY

5.000 de bătrâni abandonaţi, îngrijiţi de medicii mobili din Sectorul 1

”Peste jumătate dintre beneficiarii serviciilor de asistenţă medicală la domiciliu au în specialiştii instituţiei noastre unicul sprijin, neavând alte rude apropiate care să le ofere ajutorul necesar”, a declarat directorul Complexului “Caraiman”, Angelica Juracopschi.

De serviciile medicilor mobili pot beneficia persoanele asistate, inclusiv cele fără venituri sau cu venituri reduse, persoanele vârstnice sau cele cu handicap care au domiciliul pe raza Sectorului 1.

Bucureştenii care au nevoie de îngrijiri medicale proimare pot suna zilnic, între orele 7.00-19.00, la numărul de telefon 021/9644 pentru a chema ambulanţa socială.

Complexul Multifuncţional “Caraiman” asigură servicii medicale gratuite pentru bucureştenii cu venituri reduse din Sectorul 1 care au probleme de sănătate, respectiv consultaţii, tratamente şi analize medicale pentru persoanele neasigurate, servicii stomatologice, servicii medicale gratuite la domiciliu pentru pensionari, servicii medicale gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin pentru adolescente şi femei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button