5.000 de amenzi aplicate în Sectorul 6 celor ce au parcat pe spațiile verzi. „Sectorul 6 nu mai este sat fără câini”

13 ian. 2022
370 Afișari
5.000 de amenzi aplicate în Sectorul 6 celor ce au parcat pe spațiile verzi. „Sectorul 6 nu mai este sat fără câini”
5.000 de amenzi aplicate în Sectorul 6 celor ce au parcat pe spațiile verzi. „Sectorul 6 nu mai este sat fără câini” | Sursă foto: Primăria Sectorului 6

În Sectorul 6 al Capitalei, cetățenii ce parchează pe spațiile verzi nu vor mai fi iertați de autorități. Numărul de amenzi ce au fost date în anul 2021 de Poliția Locală a Sectorului 6 este extrem de mare. Șoferii ce își lasă mașinile parcate pe spațiile verzi au șanse mici să mai scape fără a fi sancționați.

Primarul Sectorului 6 a făcut public un grafic referitor la amenzile ce au fost date anul trecut în acest sector pentru cei ce au parcat în spațiile verzi. Au fost aplicate aproape 5.000 de amenzi în acest sens.

5.000 de amenzi aplicate în Sectorul 6 celor ce au parcat pe spațiile verzi

După cum este prezentat în acest grafic, în anul 2021 au fost aplicate aproape 5.000 de amenzi celor ce au parcat ilegal pe spațiile verzi. Primarul a spus că toleranța pentru așa ceva este zero și că nu se va sta la discuții cu șoferii ce parchează ilegal. Numărul mare de amenzi ce au fost aplicate confirmă ceea ce a exprimat acesta.

Ciprian Ciucu și-a mai exprimat și mulțumirea față de Poliția Locală a Sectorului 6. Acesta a declarat că în anumite domenii polițiștii au început să își ia misiunea în serios și să acționeze în vederea combaterii vandalismului din acest sector.

Anul trecut, Primăria Sectorului 6 a dat în folosință 2200 de parcări noi, iar anul acesta se dorește construirea de noi parcări și eliberarea tortarelor arterelor principale de mașinile ce sunt parcate ilegal. Procedurile prealabile, proiectarea și avizarea au fost deja parcurse de anul trecut.

5.000 de amenzi aplicate în Sectorul 6 celor ce au parcat pe spațiile verzi. „Sectorul 6 nu mai este sat fără câini”
5.000 de amenzi aplicate în Sectorul 6 celor ce au parcat pe spațiile verzi. „Sectorul 6 nu mai este sat fără câini” | Sursă foto: Facebook-Ciprian Ciucu

„Sectorul 6 nu mai este sat fără câini”

Primarul îi încurajează pe cetățenii din sector, să distribuie anunțul referitor la amenzile ce au fost date celor ce au parcat în spațiile verzi, în anul 2021. Celor ce au astfel de comportamente primarul le spune să se gândească dacă se merită să riște, deoarece sunt șanse foarte mici să scape de amendă.

Ciprian Ciucu speră ca amenzile ce au fost date până acum să îi facă pe cetățeni să înțeleagă există anumite reguli și că se impune respectarea legilor.

 

Cookies