SMART CITY

481 de locuri fără taxă la Universitatea Bucureşti, în sesiunea de admitere de toamnă

Cele peste 2.000 de locuri sunt la facultăţile de Administraţie şi Afaceri, Chimie, Drept (ID), Fizică, Filosofie, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie (ID, Sighişoara), Litere, Matematică şi Informatică, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Teologie Ortodoxă, Teologie Baptistă, Teologie Romano-Catolică.

Joi au început înscrierile la cea de-a doua sesiune de admitere pentru programele de licenţă ale Universităţii din Bucureşti.

Absolvenţii de liceu sau cei care doresc să-şi continue pregătirea la o a doua specializare în cadrul Universităţii din Bucureşti pot accesa site-urile facultăţilor unde vor găsi oferta educaţională, prezentarea specializărilor pentru care se organizează sesiunea de admitere, numărul de locuri scoase la concurs, precum şi actele necesare la înscriere. Toate aceste informaţii se găsesc şi pe site-ul de admitere al Universităţii din Bucureşti, www.admitere.unibuc.ro.

Înscrierile se vor finaliza în 10 septembrie, examenele vor avea loc între 12 şi 16 septembrie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 21 septembrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button