Senatori și deputați, jefuiți la un hotel din zona Moșilor din București

de:
11 feb. 2015
0 Afișari
Senatori și deputați, jefuiți la un hotel din zona Moșilor din București

„Hotelul Monte Nelly, unde am stat, a fost tăiată lumina din luna decembrie. Suntem peste 45 de parlamentari care locuiam acolo și sunt peste 50 de camere care au fost sparte. Am ajuns luni dimineața la Parlament și îmi spun unii colegi: vezi că la Monte Nelly e prăpăd, e jale, e devalizat absolut tot. Nu puteam să intru, decât după ora 13.00, în prezența unui ofițer de poliție. Oricâte cărți polițiste ai citi, oricâte filme ai vedea nu cred că vreunul dintre dumneavoastră ați mai auzit ca un hotel întreg să fie spart. S-a intrat în camere, s-au furat laptopuri, haine, bani. Mie mi-au furat o sumă mică de bani și articole de îngrijire personală”, a declarat deputatul Mihai Caliu pentru stiripesurse.ro.

Povestea a fost confirmată și de alți deputați care au mai adăugat că politiștii au demarat o anchetă și încearcă să vadă cum s-a putut întâmpla ca peste 50 de camere să fie prădate de hoți.

Conform Regulamentului Camerei Deputaților, aleșii sunt cei își exprimă opțiunea pentru locul de cazare, iar cei care nu au domiciliul în București sau Ilfov, Parlamentul le pune la dispoziție o sumă de 4000 de lei pentru a-și asigura cazarea.

Parlamentarii erau cazați la hotelul Monte Nelly din Capitală.

Cookies