45 de cerşetori din Bucureşti, „proprietari” peste o casă care nu era a lor FOTOGALERIE

de:
02 aug. 2011
0 Afișari
45 de cerşetori din Bucureşti,

După cum susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 2, care au intervenit marţi dimineaţă pentru evacuarea chiriaşilor ilegali, scandalurile se ţineau lanţ, în fiecare seară, în cartierul improvizat de cerşetori.

„Locatarii” ilegali transformaseră strada în toaletă publică pe care nu se mai putea trece din cauza mirosurilor insuportabile şi a mizeriei din zonă. Mai mult de atât, aceştia îşi făcuseră un obicei din a face în fiecare seară chefuri cu beţii şi scandaluri în laţ, în aşa fel încât vecinii chemau în ajutor echipele Poliţiei de câteva ori pe noapte pentru a reuşi să se păstreze ordinea şi liniştea în cartier”, au menţionat reprezentanţii administraţiei locale.

Conform sursei citate, „chiriaşii” se furişau în casele vecinilor pe acoperiş şi furau din curţile oamenilor tot ce le cădea la îndemână.

„Casa cu un etaj şi cu o curte plină de lucruri furate, de la cărămizi refolosite de la construcţiile din apropiere până la paturi şi frigidere, aparţine unei societăţi care s-a văzut nevoită să apeleze la instanţe pentru a scăpa de chiriaşii abuzivi care s-au manifestat violent şi nu au vrut cu niciun chip să elibereze imobilul”, se specifică într-un comunicat al Primăriei Sectorului 2.

Mai mult, o fostă proprietară a casei, care vânduse în urmă cu câţiva ani locuinţa, alesese să rămână în acelaşi imobil şi chiar convinsese o bătrână credulă să îi plătească o chirie de 430 de lei pe lună, sub-închiriind ilegal casa care nu-i mai aparţinea. Tot pe spatele vecinilor, „chiriaşii” trăiau şi în privinţa accesului la utilităţi, furând atât curent, cât şi cablu TV.

Potrivit oficialilor administraţiei locale, cerşetorii au fost îndrumaţi spre centrele sociale ale Primăriei Sectorului 2 însă au refuzat măsurile de protecţie socială propuse.

Cookies