44 de copii din Bucureşti şi Iaşi au mers în prima lor vacanţă la mare

de:
04 oct. 2016
0 Afișari
44 de copii din Bucureşti şi Iaşi au mers în prima lor vacanţă la mare

Industria turismului este o industrie a păcii, a conlucrării și a dialogului. Există un cod de etică al oamenilor din turism și responsabilitatea socială reprezintă o prioritate pentru noi. Turismul este pentru toți, indiferent de rasă, religie, orientare sexuală sau statut social. Turismul reprezintă o prioritate strategică pentru România, turismul este o parte din viitorul României. De aceea, copiii României de azi ar trebui să călătorească în țară, să o cunoască și să aibă încredere în ea‘, a declarat președintele Federației Industriei Hoteliere din România, Călin Ile.

Cei 44 de copii sunt în grija Asociației Mia’s Children din București și a Asociației „Dăruim Speranță” din Iași. Ei au primit, pe parcursul vacanței, cadouri utile, precum prosoape de plajă, unelte pentru jocuri cu nisip, mingi pentru fotbal și volei.

Prin campania ‘Am văzut prima dată marea’, Apa Nova București și Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) și-au propus să ofere o șansă copiilor defavorizați de a se bucura de vacanță și de frumusețile țării, așa cum orice copil ar trebui să o poată face. Pe parcursul celor șapte zile de vacanță (1 septembrie — 7 septembrie), copiii, care au beneficiat de servicii all-inclusive, au participat la activități sportive și educative, atât în apă, cât și pe plajă. Au jucat volei, fotbal, au construit castele de nisip, iar unii dintre ei au învățat să înoate„, se spune într-un comunicat al FIHR.

Cookies