42 de persoane s-au vaccinat pe oră și au primit mici drept răsplată la Piața Obor. S-a anunțat o nouă rundă cu „de toate„

14 iun. 2021
148 Afișari
42 de persoane s-au vaccinat pe oră și au primit mici drept răsplată la Piața Obor. S-a anunțat o nouă rundă cu „de toate„

Campania de vaccinare de la Piața Obor, unde cei care au ales să se imunizeze au primit câte trei mici, pâine și apă, a fost un real succes: 42 de persoane s-au vaccinat acolo pe oră.

Un număr de 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19, în weekend, la centrul mobil de vaccinare de la Obor, a informat, luni, USR.

 

„Vaccinarea de la Obor, un succes! 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în cele trei zile ale campaniei de vaccinare de la Obor, iniţiată de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Asta înseamnă 42 de oameni vaccinaţi pe oră. În contextul în care cifrele de vaccinare au scăzut la nivel naţional, primarii USR PLUS încearcă în diverse moduri să aducă vaccinul împotriva COVID-19 cât mai aproape de oameni”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR.

Campania de vaccinare de la Piața Obor. S-a anunțat o nouă rundă

Reprezentanţii USR anunţă şi o nouă rundă de imunizare anti-COVID-19 la Obor.

„În perioada 25-29 iunie, cei care doresc să se vaccineze fără programare pot să vină la centrul mobil şi vor primi şi o porţie de mici ‘cu de toate’ şi o apă plată. Vaccinarea anti-COVID este singura cale prin care putem învinge pandemia”, precizează sursa citată,conform NewsBucurești.

Centrul de la Obor s-a dechis pe 11 iunie. Programul a fost vinerea şi sâmbăta între orele 8:00 – 20:00, iar duminică între orele 8:00 şi 18:00.

Acolo, s-au administrat serurile Pfizer şi Johnson&Johnson.

Terasa de la Obor a oferit pentru fiecare persoană care s-a vaccinat weekend-ul trecut în centrul mobil un voucher valabil până pe 15 iunie pentru o porţie de mici, pâine şi apă plată.

Cookies