40 de permise suspendate, în doar două ore, într-o intersecție din Capitală

de:
11 mart. 2014
1 afișări
40 de permise suspendate, în doar două ore, într-o intersecție din Capitală

 De cand a dat caldura si au inceput mai multe lucrari de reparatii, in traficul din Bucuresti domneste legea junglei. Zeci de șoferi au ales să depășească coloana de mașini de la semafor în intersecția de la Piața Muncii și au luat-o pe linia de tramvai.  Adica exact pe acolo pe unde nu este voie. Cand i-a vazut pe politisti, un sofer s-a speriat atat de tare incat, in incercarea de a scapa, s-a urcat pe refugiu si aproape ca a ramas suspendat cu masina.

Cateva minute mai tarziu, o scena asemanatoare: agentul surprinde si opreste patru masini aflate dupa refugiul de tramvai, moment in care un al cincilea incearca sa se strecoare inapoi in coloana, pentru a scapa. Apoi, tot pentru a scapa, o femei de la volanul unei masini aflate in spatele tramvaiului a dat cativa metri buni in spate si a intrat pe banda de circulatie. De altfel, mare parte dintre soferii sanctionati au fost, spre surprinderea politistilor, femei. Fiecare, cu o scuza, dar aceeasi sanctiune: permisul suspendat o luna si 300 de lei amenda.

Toti soferii au adus in discutie problema soselei prea inguste pentru numarul mare de masini care trec zilnic pe aici. Altii au dat vina pe politie. Actiunile vor continua si in zilele urmatoare.

Sursa: stirileprotv.ro

Cookies