40 de elevi olimpici la matematică vor primi câte 2.500 de euro pentru a se pregăti pentru viitor

de:
08 iul. 2015
0 Afișari
40 de elevi olimpici la matematică vor primi câte 2.500 de euro pentru a se pregăti pentru viitor

În cadrul campaniei „Oferta de nota 10″, desfăşurată între 7 aprilie şi 30 iunie 2015, aproximativ 200.000 de clienţi Orange PrePay au susţinut elevii olimpici la matematică. În urma acestei campanii s-a strâns suma de de 86.304 euro, pentru a-i sprijini în continuarea performanței pe liceenii cu merite deosebite.

Fondul a fost suplimentat de Orange până la 100.000 de euro şi va fi distribuit la începerea şcolii către elevii de clasa a IX-a care au obţinut în acest an cel mai mare punctaj la etapa judeţeană a Olimpiadei de matematică, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În această primăvară, Orange a lansat clienţilor PrePay invitația de a susţine împreună liceenii olimpici, prin intermediul unor noi opțiuni numite Orange Star, de 6 și respectiv 8 euro credit. O contribuţie de 5% din contravaloarea creditului necesar pentru activarea opţiunilor a fost automat direcţionată către un fond de susţinere a elevilor, iar clienții au putut vedea suma strânsă în timp real, pe tot parcursul campaniei, pe orange.ro/performanta. Tot aici clienții i-au putut cunoaște pe cei 40 de olimpici care au participat la program și care vor primi câte 2.500 de euro fiecare, pentru a se pregăti pentru reușitele viitoare.

„Prin această campanie am dorit să le propunem clienților, pe lângă o ofertă cu minute, mesaje și internet din plin, și invitația de a ni se alătura pentru a face o faptă bună. Modul în care ei au răspuns atât ideii campaniei, cât și celor două opțiuni lansate, este încurajator și le mulțumim pentru implicarea în susținerea educației și inovației. Acestea sunt două zone apropiate nouă, cu atât mai mult cu cât elevii de astăzi sunt cei care vor crea inovaţiile şi tehnologiile de mâine”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Cookies